Pratite nas preko:
Spain's Lamine Yamal, left, and Denmark's Victor Kristiansen battle for the ball during the UEFA Nations League group 4 soccer match between Spain and Denmark in Murcia, Spain, Saturday, Oct. 12, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
Lamin Jamal neće igrati protiv Srbije, Foto: Beta/AP Photo/Jose Breton

Fudbal

Definitivno bez Jamala: Španci bez pola startne postave koja osvojila EURO dočekuju Srbiju

Velike probleme imaju Španci uoči meča protiv Srbije u 4. kolu A divizije Lige nacija. Lamin Jamal se vratio u Barselonu i definitivno neće igrati protiv “Orlova” u utorak u Kordobi.

Najskuplji i najbolji mladi fudbaler na svetu je povredio zglob u pobedi nad Dancima 1:0 i hramljući je napustio stadion. Prve prognoze kažu da nije reč o ozbiljnoj povredi, već je više reč o “zamoru” materijala”, te je bolje za njega da malo odmori i zato se vratio u klub.

Ovo je samo još jedan u nizu kadrovskih problema za selektora De la Fuentea koji je ostao bez pola startne postave koja je pre 3 meseca osvojila Evropsko prvenstvo.

Dani Kavahal i Rodri su doživeli teške povrede i za njih je sezona gotova. Jamalov “parnjak” sa suprotne strane, Niko Vilijams, takođe je povređen i neće igrati. Neće biti ni prvog golmana sa EURO, Unaija Simona, kao ni Robina Le Normana, Ferana Toresa i Jeremija Pinoa.

Utakmica u Kordobi se igra u utorak od 20.45h, a kvote pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal