Pratite nas preko:
IOANNIS SFAIROPOULOS Janis Sferopulos trener kosarkasa Crvene zvezde na utakmici Evrolige protiv ZELIMIR OBRADOVIC ZELJKO trener Partizana u hali Stark Beogradska arena, Beograd 04.01.2023. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Crvena zvezda, Evroliga, Partizan
Željko Obradović i Janis Sferopulos, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Evroliga

Sport klub na mukama, Partizan i Zvezda se preklapaju u utorak: Evo kako su raspoređeni prenosi

Navijači Partizana i Crvene zvezde neće biti u prilici da potpuno špijuniraju ove druge i gledaju njihove mečeve, jer će treće kolo u duploj nedelji Evrolige, dobrim delom igrati u preklopljenom terminu.

Poznato je da Crvena zvezda gostuje u Istanbulu, a meč sa Fenerbahčeom počinje u 19.45h. Samo sat vremena pre nego što u Beogradu svoj meč počnu Partizan i Bajern.

To je stvorilo i muke Sport klubu, nosiocu prava prenosa Evrolige u Srbiji i regionu. Poznato je da se već dve sezone sa navijačkim strastima vrlo prati ko ima status i prvenstvo prenosa na “kecu”, a ko će morati na drugi kanal Sport kluba.

Ovoga puta odluka je da uz oba studija (pre i posle utakmice), kao i konferencije za medije posle meča, utakmica Partizana i Bavaraca bude na Sport klubu 1. Okršaj dve neporažene ekipe, Fenerbahčea i Zvezde biće na programu SK2, uz podrazumevan studijski termin pre i posle meča.

Raspored prenosa “večitih” u duplom kolu Evrolige (15-18. oktobar):

Utorak (15. oktobar)
Sport klub 1:
18.45h Studio (Uživo)
20.45h Partizan – Bajern (Uživo)
23h Studio+konferencija (Uživo)

Sport klub 2
18.15h Studio (Uživo)
19.45h Fenerbahče – Crvena zvezda (Uživo)
21.45h Studio + konferencija (Uživo)

Zanimljivo je da će posle Soccerbet vesti odmah ići na SK1 snimak Zvezdine utakmice, dok će snimak Partizanove biti na SK2.

Šta je sa mečevima u četvrtak?

Što se tiče drugog meča ove nedelje, tu nije bilo dileme, jer predstavnici Srbije u Evroligi igraju u različitim danima.

To znači da će oba meča biti prenošena na Sport klub 1 kanalu.

Partizan u četvrtak gostuje Makabiju (u Pioniru), od 20.05 časova, dok Zvezda u petak dočekuje Barselonu sa početkom od 20 časova.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga