Pratite nas preko:
Foto: X/LondonRunzBoxing

Borilačke veštine

Stravičan nokaut: Bokseru se ulubila faca usled preloma jagodične kosti (VIDEO)

U noći subotu na nedelju su ljubitelji boksa, kako mnogi vole da kažu najplemenitije veštine, gledali sjajan meč. Odigrao se u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, između Fabija Vordlija i Frejzera Klarka. Epilog je brutalan nokaut kojim je pojas odneo Vordli.

Njihov prethodni meč iz marta ove godine završen je nerešenim rezultatom, ali ove večeri nije bilo nikakve dileme oko pitanja pobednika, jer je Klark borbu završio ulubljenog lica.

Vordli je za samo nekoliko minuta, u prvoj rundi, završio meč u svoju korist tehničkim nokautom. Tukao je Klarka koji nije uspeo da zaustavi silne udarce i on se ubrzo našao na podu. Sudija je označio kraj borbe, jer je bilo jasno da je Klark potpuno “resetovan” i nemoćan da uzvrati.

Ipak, posle nokauta je uspeo da ustane i čestita Vordliju, ali su snimci njegove povrede bili jezivi. Naime, njemu je polomljena jagodična kost, zbog čega će morati na operaciju i dug oporavak van ringa.

Inače, ovo je prvi poraz Klarka u karijeri i sada je na skoru 8-1-1. Vardli, sa druge strane, ima skor 18-0-1, od čega je 17 dobio nokautom. Iako je ovaj meč završen na surov način, jedan drugom ostaju veliki rivali.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine