Pratite nas preko:
NIKOLA MILUTINOV kosarkas Olimpijakosa Pirej na utakmici Evrolige protiv Partizana u hali Stark Beogradska arena, Beograd 29.03.2024. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Evroliga, Olimpijakos Pirej
Nikola Milutinov posle mesec dana oporavka od povrede počinje sa treninzima, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Evroliga

Milutinov spreman već za Bajern, Fal se vratio, a šta kaže Barcokas kako to utiče na Petruševa?!

Za Olimpijakos i njegove navijače stižu dobre vesti, jer će centarska linija uskoro biti kompletirana. Mustafa Fal se vratio na teren u pobedi nad Arisom posle silnih problema s povredom i 2 operacije, a od ponedeljka sa treninzima kreće i Nikola Milutinov.

To je potvrdio trener Pirejaca Jorgos Barcokas.

– Milutinov je radio individualno, a posle nedelje će početi da trenira sa ekipom. U ponedeljak imamo taktički trening. Potrebna su mu dva, tri ekipna treninga da zaigra nakon mesec dana pauze. Što pre bude sa nama, to bolje – rekao je Barcokas.

To znači da bi reprezentativac Srbije mogao da zaigra već u 5. kolu Evrolige protiv Bajerna.

Šta će biti sad sa Petruševim?

Filip Petrušev
Foto: MN Press

Ali kako će sve to uticati na status Filipa Petruševa koji se nije vratio u Crvenu zvezdu baš zbog problema koje je Olimpijakos imao na centarskoj liniji. Kao klasične petice će tu sada biti Fal, Milutinov i Mozes Rajt, dok na poziciji četiri su mu konkurencija povratnik iz NBA Vezenkov i Piters.

Povratak Fala u tim je već uticao da u duelu protiv Arisa Petrušev celu utakmicu presedi na klupi. I toga se dotakao Barcokas posle meča.

– Zavisi od njihove forme, protivnika, situacije… Mogu da se uklope, svi mogu da budu protagonisti, svi se možda ne uklapaju u svakom trenutku – rekao je Barcokas.

Crvena zvezda i dalje traži pojačanje na poziciji krilnog centra i možda na kraju bude po onoj narodnoj “ko čeka, taj dočeka.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga