Pratite nas preko:
fantazi soker

Fantasy

Evroliga fantazi u duplom kolu: Ko od večitih je “must have”?

Prvo duplo kolo Evrolige je pred nama. Za ljubitelje najbolje evropske košarke prava poslastica, kao i za ljubitelje fantazi izazova. Prvog oktobra, četiri vezana dana je pravo ludilo jer se igra čak osam mečeva. Celodnevni fantazi izazov, koji je kreiran na Soccerbet sajtu ili aplikaciji, biće pravo ludilo.

Takođe, kreiran je i izazov od dva meča kao skraćena verzija Evroliginog uvodnog ludila u prvom duplom kolu.

fantazi soker
Foto: Soccerbet Fantasy
fantazi soker
Foto: Soccerbet Fantasy

Izazov dozvoljava budžet od 72 miliona ili u proseku 10.2 miliona za sedam igrača u rosteru.

PG

Teo Maledon (11.7M) je čini se napravio pravi izbor za svoju karijeru kada se odlučio za povratak u Evropu. Još uvek mladi Francuz igra sjajno u Asvelu i za 28 minuta u proseku ima fantazi prosek od 26.13 u prva dva kola. Alba je idealan protivnik da se taj skor još i popravi. Niska cena Darijusa Tompsona (5.8M) je idealna jeftina opcija. Slabije partije u prva dva kola ne umanjuju i sam kvalitet jednog od najboljih plejeva u Evroligi u poslednih par godina.

SG

Kendrik Nan (14.2M) u malom krugu igrača koji u prva dva kola ima prosek preko 30 fantazi poena, tačnije 31.63. Pariz bi trebao da u najgorem slučaju ne pokvari taj prosek, a najverovatnije i da popravi zbog defanzivno loše odbrane spolje linije ekipe iz grada svetlosti. Ajzea Kenan (10M) je gotovo na proseku dana, a njegovo iskustvo, uticaj na igru i prosek minuta na parketu trebaju da opravdaju cenu u duelu sa Fenerom. U to i dalje je status Nedovića upitan za meč.

SF

Još jedna niska cena koja se ne prašta je Vil Klajburn (7.3M). Slabiji start zbog uklapanja u novu sredinu prouzrokovao je slabije brojeve u uvodnim mečevima. Bivši MVP Evrolige protiv Žalgirisa za ovu cenu je poklon.

PF

Najdžel Hejs-Dejvis (11.4M) posle dva jaka meča ide na Crvenu zvezdu koja je odlično otvorila ove sezone takmičenje. Međutim momak iz Ohaja po pravilu odlično igra protiv naših klubova i ta tradicija bi mogla i sada da se nastavi.

C

Brendon Dejvis (10.5M) bi mogao da bude predobar odnos cene i doprinosa zbog statusa Tajrika Džounsa. Evroligaški gledano najiskusniji igrač Partizana bi trebao da ima laganiji posao protiv Bajerna u odnosu na Real u poslednjem odigranom kolu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy