Pratite nas preko:
OSTOJA MIJAILOVIC predsednik i DRAGAN TODORIC bivsi sportski direktor proslava kosarkasa Partizana 30 godina od osvajanja Kupa sampiona hotel Kraun Plaza, Beograd 14.04.2022. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Kup Evropskih sampiona, Istanbul 1992
Ostoja Mijailović (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Evroliga

Mijailović: Partizan isplatio kompletan poreski dug

Košarkaški klub Partizan izvršio je uplatu od 6 miliona evra kojom je otplatio kompletan poreski dug, potvrdio je predsednik Ostoja Mijailović na društvenim mrežama.

Prvi čovek crno-belih je u objavi na društvenoj mreži X istakao da je uplaćeno 702.000.000 dinara, kao i da je konačno stavljena tačka na klupski problem duga koji traje pune dve decenije.

– Danas je veliki dan za KK Partizan. Uplatom u iznosu od 702.000.000 dinara, klub je namirio kompletan poreski dug prema državi. Problem sa kojim se Partizan borio duže od 20 godina, sada je iza nas.

– Ponosan sam na kompletnu upravu kluba, sve ljude koji su pomogli i neizmerno zahvalan Republici Srbiji, naročito Poreskoj upravi na kooperativnosti i razumevanju tokom čitavog procesa.

– Od septembra 2023. do danas, ukupno smo platili oko 13 miliona evra na ime poreskih obaveza. Svi zajedno činimo KK Partizan jačim svakoga dana. Momci, Željko, srećno večeras, do prve pobede – piše u objavi predsednika crno-belih.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga