Pratite nas preko:
MILOS TEODOSIC i NEMANJA NEDOVIC kosarkasi Crvene zvezde na utakmici ABA lige protiv Mege u hali Beogradska Stark Arena, Beograd 25.03.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, ABA LIGA, ABA LEAGUE, CRVENA ZVEZDA, KK MEGA MIS
Nemanja Nedović i Miloš Teodosić igraće protiv Fenerbahčea, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Evroliga

Zvezda u najjačem sastavu: Nedović i Teodosić igraju protiv Fenerbahčea

Crvena zvezda će prvi put u Evroligi igrati u najjačem sastavu. Nemanja Nedović i Miloš Teodosić biće u sastavu za duel protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Za iskusnog plejmejkera se očekivalo da bude u sastavu, pošto je odradio 2 meča suspenzije. Tako će Teodosić baš u gradu u kome je svojim ponašanjem prošle sezone izazvao kaznu, sada se vratiti na teren.

Neizvesnost je vladala oko Nemanje Nedovića koji se požalio na povredu u finišu meča protiv Baskonije. Istegnuo je mišić i zato je preskočio meč protiv Igokee u ABA ligi.

KVOTE: FENERBAHČE – CRVENA ZVEZDA

Trener Sferopulos je rekao da će nekoliko sati pred utakmicu biti poznato da li će bivši reprezentativac moći da igra. Očigledno je uspeo da se oporavi. On je u opremi odradio zagrevanje.

Istovremeno u zvaničnom protokolu za meč su van 12 igrača koji mogu da igraju ostali kapiten Branko Lazić i centar Uroš Plavšić.

Domaćin je, s druge strane, prilično oslabljen. Zbog povreda neće moći da igraju Vilbekin, Gudurić, dok je Biberović suspendovan zbog tuče u prošlom kolu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga