Pratite nas preko:
MIKE JAMES Majk Dzejms kosarkas Monaka na utakmici Evrolige protiv Crvene Zvezde u hali Aleksandar Nikolic, Beograd 12.01.2023. Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, CRVENA ZVEZDA, MONACO, MONAKO
Adut Monaka: Majk Džejms (Foto: MN Press)

Fantasy

Evroliga fantazi: Igrači Monaka ulivaju veće poverenje od Barsinih

Posle masivnog prvog dana u Evroligi, u kojem su učestvovala oba naša predstavnika, drugog dana trećeg kola na programu je samo meč između Barselone i Monaka. Soccerbet je kreirao u fantazi delu igara i ovaj zasebni izazov za sve svoje korisnike i ljubitelje fantazija.

Zasebni izazovi su uvek davali posebna pravila u odnosu na dnevne izazove više mečeva. Ovaj danasnji odeđuje sastav od šest igrača u okviru budžeta od 64 miliona sa odabirom kapitena i vice kapirena koji dodatno opterećuju budžet, ali i daju više fantazi poene.

Barselona

Barsa je timski podbacila na otvaranju protiv Žalgirisa, a to se može reći i za dosta igrača individualno, pa zbog toga igrači Monaka i ulivaju više poverenja. Sa druge strane to daje dobre cene koje balansiraju budžet koji je ovim sistemom bodovanje baš teško uklopiti.

Tomaš Satoranski (9.4M), Čimezi Metu (7.7M) i Džastin Anderson (6M) dele istu sudbinu podeljene, limitirane minutaže i skromnog skora. Međutim situacija nista nije drugačija ni kod nosioca igre, a cene su dosta skuplje. Trener Penjaroja će morati da podeli malo bolje uloge, a čvrsta ekipa Monaka favorizuje baš ove čvrte igrače u tekstu iznad.

Monako

Majk Džejms (13.5M)  je “must have” u mnogim slučajevima, a sada je to baš izraženo posle silnih povreda bitnih igrača u spoljnoj liniji tima. Njegovi kvaliteti ne treba da se naglašavaju jer je momak iz Portlanda akruelni MVP i jedna od najboljih igrača evrolige par godina unazad.

Elija Okobo (11.5M) je gotovo istog proseka sa manjom cenom za dva miliona što ga favorizuje za kapitena izazova. Dok je Muamet Žete (8.4M) dobra opcija za vice kapitena jer se mnogo bolje snašao pod košem od ostalih centara sa boljom reputacijom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy