Pratite nas preko:
Serena Vilijams je operisala cistu na vratu, Printscreen: Tiktok/serena

Tenis

Operisana Serena Vilijams: Hitno su mi izvadili cistu veličine grejpfruta

Legendarna Serena Vilijams imala je prethodnih meseci zdravstvenih problema zbog čega je nedavno hitno operisana.

Osvajačica 23 Grend slem titule (samo u singlu) je na TikToku objavila snimak iz bolnice, gde je detaljno ispričala šta se dogodilo i zbog čega je morala na hirurški zahvat.

– U maju sam napipala čvor na vratu. Odmah sam otišla kod doktora, urađena mi je magnetna rezonanca i rečeno mu je da je to brahijalna cista. Da li ste ikad čuli za to? Rekli su mi da ne mora da bude uklonjene ukoliko ne želim. Tako da nisam to uradila, ali je ona nastavila da raste.

S obzirom na takav razvoj situacije ponovo je otišla kod lekara i urađene su joj biopsije kako bi se proverilo da nije reč o nekom kanceru.

– Odlučila sam da odem na još testova, 3 testa i biopsija su bili negativni, ali su sad doktori savetovali da hitno uklonim, jer je bila veličine manjeg grejpfruta i da može da se inficira ili još gore pukne. Tako da sam uklonila. Osećam se zahvalno i srećom sve je dobro prošlo i najvažnije od svega, zdrava sam – poručila je jedna od najboljih teniserki svih vremena.

@serena

Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom

♬ original sound – Serenawilliams

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis