Pratite nas preko:
Tom BRejdi Bil Beličik
Bil Beličik i Tom Brejdi; Foto : Beta Charles Krupa

NFL

Brejdi se vraća u NFL: Posrnula franšiza prigrlila GOAT-a, “putovanje se konačno zaokružilo”

Legendarni NFL igrač Tom Brejdi postao je manjinski vlasnik Las Vegas Rejdersa, javlja agencija AP. Vlasnici timova lige su mu odobrili ovu ulogu.

Sedmostruki osvajač Superboula, koji se više puta povlačio iz igre, očekivano će ostati aktivan u svetu sporta kojem je dao mnogo i koji mu je uzvratio.

 Neverobatno sam ponizan i uzbuđen što sam jednoglasno odobren kao vlasnik Las Vegas Raidersa. Fudbal je uvijek bio veliki deo mog života, a pridruživanje Rejdersa osećam kao da mi se putovanje konačno zaokružilo. Želim da poštujem tradiciju Raidersa, a istovremeno pronađem načine da unapredim tim i, što je najvažnije, pobeđujem.

– Zahvalan sam Marku Dejvisu, komesaru Gudelu i svima koji su me podržali. Blagoslov je što ću biti deo NFL-a do kraja života. Jedva čekam da počnem – napisao je Brejdi.

Uskoro će preuzeti svoje obaveze. Brejdi je stekao slavu tokom svoje karijere igrajući za Patriote i Bakanirse, a mnogi ga smatraju i za GOAT-a (Greatest of All Time) ili ti najboljeg svih vremena u ovom sportu.

Rejdersi se trenutno nalaze na poslednjem mestu u AFC West diviziji sa skorom 2-4, ali još uvek imaju priliku da se uključe u trku za plej-of NFL-a. Ipak, ako znamo da su u utorak preko dana trejdovali najboljeg igrača, Devontu Adamsa u Njujork Džetse, izgledno je da se ova franšiza odlučila da pojuri što bolje mesto na predstojećem draftu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

NFL