Pratite nas preko:
Željko Obradović (Foto: MN press)

Evroliga

Obradović ima snažnu poruku za igrače: Jednu važnu stvar moraju više da rade

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović poručio je posle pobede nad Makabijem u Pioniru (91:77) svojim igračima da moraju više da veruju u sebe.

Crno-beli su kao gosti savladali izraelskog velikana, a kormilar tima iz Humske je vrlo zadovoljan.

– Znali smo da je Makabi ofanzivno dobar tim. Imaju igrače na svim pozicijama koji igraju na različite načine. U prvom poluvremenu problem je bio ofanzivni skok. U poslednjoj četvrtini smo našli svoju igru, čestitam igračima, pobedili su veliki tim. Šaljem i poruku igračima da moraju da veruju u sebe – rekao je Obradović posle meča na konferenciji za medije.

, kosarkas Partizana, na utakmici Evrolige protiv Makabija, u hali Aleksandar Nikolic. Beograd, 17.10.2024. Foto: MN Press / ds Kosarka Euroleague, Partizan, Makabi
(Foto: MN press)

Ko je srećan, a ko zadovoljan?

Trener crno-belih je zadovoljan igrom ekipe u finišu meča i borbenošću tokom cele utakmice, a istakao je i da je atmosfera u ekipi odlična.

– Imaju atmosferu, žele da igraju, zadovoljni su i srećni i to se vidi na treningu. To zadovoljstvo je veliko, posebno kada vidimo igrače da se tako ponašaju. Odigrali smo dobro, pametno napadački. Koristili smo sve kvalitete i napadali slabosti koje ima Makabi kao ekipa – zaključio je Željko Obradović.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga