Pratite nas preko:
fantazi
Foto: Soccerbet fantasy

Fantasy

Evroliga fantazi za kraj duplog kola: Jedan igrač Zvezde, a čak dva iz Barselone

Poslednji, četvrti vezani dan Evrolige najavljuje se kao veoma zanimljiv, sa naizgled umerenim mečevima na papiru, ali i činjenicom da se naš drugi predstavnik Crvena zvezda, bori da ostane lider na tabeli posle četiri kola. Soccerbet prati ritam lige i kreira dva fantazi izazova za danas.

Prvi je celodnevni, koji obuhvata sva četiri meča dana, dok je drugi zaseban izazov dana, u vidu derbi meča između Efesa i Olimpijakosa.

Soccerbet izazov

fantazi
Foto: Soccerbet fantasy
fantazi
Foto: Soccerbet fantasy

Za današnji Soccerbet fantazi izazov Evrolige, dozvoljeni budžet za sastavljanje rostera iznosi 70 miliona. Roster se sastoji od sedam igrača — pet standardnih pozicija i dva slobodna izbora. To znači da prosečno možeš potrošiti 10 miliona po igraču, pa je pažljiv odabir ključan za uspeh.

PG

Teo Maledon (12.7M) je igrač sa najviše osvojenih fantazi poena od svih pejeva koji danas igraju i peti igrač ukupnno sa svih pozicija. Odlično se uklopio i igra sjajnu košarku, Baskonija nije neka defanzivna sila na spoljnim pozicijama. Nikolas Laprovitola (9.2M) ima odličnu cenu naspram kvaliteta koji poseduje. Samo 17 minuta protiv Monaka ukazuju da su noge i telo sveži i da će protiv Zvezde provesti dosta vremena na parketu. 

SG

Dario Brizuela (6.5M) je ona jeftina a dobra opcija koja balansira budžet. Zlatni momamk evrobasketa u svojim epozidnim ulogama ima ima dosta dobre partije koje skupljaju dobar broj fantazi poena. Trenutno je na proseku od 18.25 fantazi poena.

SF

Nikako se ne sme ignorisati skor Šakila MeKisika (7.8M) od pre par dana protiv Olimpije kada je za 22 minuta zabeležio 29.75 fantazi poena. I prvo kolo protiv Fenera je bilo dosta dobro i ovo može biti onaj igrač koji menja stanje na tabeli jer su momku iz Indijane potrebni samo minuti, a za ostalo se on sam pobrine.

PF

Čime Monekeb (12.2M)  je verovatno najzahvaljiji fantazi igrač u takmičenju. Način na koji on donosi fantazi poene je takav da ne mora puno biti vidljiv ili napadan na koš zato što radi sve stvari na terenu i tako sakuplja fantazi poene. Asvel je ekipa koja svojim stilom igre dozvoljava da se u brzom ritmu sakupljaju dosta fantazi poena

C

Džoel Bolomboj (12.7M) diže minute i diže nivo igre što pokazuje brutalne brojeve (38.75) u poslednjem meču protiv jako zahtevnog Fenera. Prosek od 29 u prva tri kola ubeđuju da i u punoj Areni može da se napravi dobar skor protiv Barsinic centara. Dan Oturu (9.1M) je krenuo brutalno na iznenađenje mnogih, ali je protiv Nonaka igrao samo četri minuta zbog povrede. Po najavama je spreman za meč protiv Olimpijakosa i to može biti jedna od boljih odabira jer je Olimpijakos i dalje dosta povređen pod košem.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy