Pratite nas preko:
Košarkaš Bajerna na utakmici Evrolige protiv Bajerna u hali Beogradska Arena, Beograd 15.10.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, PARTIZAN, BAYERN, BAJERN
Jam Madar mogao bi da se vrati u domovinu, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Evroliga

Bivši klub želi Madara nazad: Bogata ponuda za igrača koji maltene ne igra više od godinu dana

Ni u Bajernu ne ide Jamu Madaru. Delovalo je da bi minhenski klub mogao da bude njegova luka spasa posle izgubljene godine u Fenerbahčeu, ali i tu dobija sve manje minuta. Zato mu “pojas za spasavanje” baca Hapoel Tel Aviv, klub u kome je počeo karijeru.

Bogati gazda kluba spremio je izuzetnu finansijsku ponudu plejmejkeru kome je karijera u padu posle odlaska iz Partizana. Navodno se radi o trogodišnjem ugovoru sa godišnjom platom od 600.000 evra.

Na sve to, vrši se i “pritisak” na njegovu porodicu da ga ubedi da je najbolje za njega da se vrati u domovinu. I njima su izneti detalji ugovora i planovi za njega, pa se nadaju da bi i oni mogli da odigraju ulogu.

Madar je najbolje igre imao u drugoj sezoni u Partizanu. Tada je na kraju sezone dobio i nagradu Evrolige za “Zvezdu u usponu”. Međutim, odlazak iz Beograda na nimalo lep način, mu nisu doneli ništa dobro i prethodnih godinu i nešto dana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga