Pratite nas preko:
FMP Soccerbet
FMP Soccerbet; Foto: MN Press

ABA liga

FMP Soccerbet slavio protiv “Vukova”: Boriša Simanić dominira u ABA ligi

U 5. kolu ABA lige, Igokea je na domaćem terenu u Laktašima pobedila Cedevitu Olimpiju rezultatom 91:78, najzaslužniji za pobedu bio je Boriša Simanić koji je dominirao sa 22 poena.

Ekipa Igokee je odlično otvorila meč, povela 7:0 zahvaljujući Simaniću, Milosavljeviću i Gavriloviću. Iako je Robinson brzo vratio goste u igru, Igokea je zadržala prednost, a Simanić je dominirao u drugoj četvrtini sa tri trojke, povećavši razliku na +15.

U trećoj četvrtini, Džons i Karter su dodatno povukli domaće, a prednost je dostigla maksimalnih 22 poena. Iako su Cedevita Olimpija pokušali serijom poena preko Glasa i Radovića, to nije bilo dovoljno da se značajnije približe.

Simanić je završio meč sa 22 poena i 6 skokova, Džons je dodao 20, dok je Milosavljević imao 12 poena. Na drugoj strani, Robinson je bio najbolji sa 19 poena, a Glas je dodao 13.

FMP Soccerbet slavio protiv Cibone

U veoma neizvesnom okršaju, ekipa FMP Soccerbet-a je u okviru petog kola ABA lige na svom terenu savladala Cibonu rezultatom 89:84.

Ključna tačka susreta bila je treća četvrtina, u kojoj su domaći igrači napravili preokret. Nakon prve dve četvrtine, Cibona je bila u vođstvu sa 52:44, a na početku treće deonice čak je imala maksimalno vođstvo od 60:46. Ipak, FMP Soccerbet je usled serije od 16:0 uspeo da preokrene rezultat u svoju korist.

Sredinom treće četvrtine, izvanredni performansi Rebeca, Lazarevića, Kuzmića i Radosavljevića doneli su domaćem timu vođstvo.

Neizvesnost je trajala do samog kraja, a Cibona je popustila tek na kraju, kada je Šaranović pogodio trojku, nakon čega gosti više nisu imali snage za odgovor.

U pobedničkom timu, Rebec je postigao 23 poena, Lazarević je dodao 21, dok je Kuzmić zabeležio 15 poena. U redovima Cibone, najbolji su bili Bundović sa 26 poena i Smajlagić sa 16.

Пласман обезедио Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga