Pratite nas preko:
Totenhem na tiket
Hjong-Min Son; Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Zanimljiva subota u Premijer ligi: Krećemo derbijem Londona, dok čekamo Junajted i Arsenal

Engleska    Premijer liga,    8. kolo

Subota

Vajt hart lejn    13.30    Totenhem – Vest Hem 

Totenhem je izgubio u Brajtonu. To ne bi bilo toliko čudno da Postekogluova ekipa posle 45 minuta igre nije imala dva gola prednosti. Opet će morati bez Min Sona i Ričarlisona, pa će Solanke i Verner (Kuluševski)  morati da se istaknu. Vest Hem je upisao laku pobedu nad Ipsvičem (4:1), koja bi mogla da ih pokrene. Lopategi neće moći da računa na Fulkruga, ali to nije problem pošto je Nemac malo igrao i kada je bio zdrav.

Predlog: 1X&GG (1.70), GG&I1+II1+ (1.80)

Krejven kotidž    16.00    Fulam – Aston Vila

Fulam igra iznad očekivanja, te im se na porazu od Sitija (2:3) nema šta zameriti. Svestan je Silva da utakmica sa Aston Vilom neće biti nimalo laka i moraće da nađe zamenu za povređenog Lukića, a van stroja su Vinisijus i Kuenka. Gosti su, posle Ipsviča (2:2), odigrali nerešeno sa Junajtedom (0:0). Emeri će moći da računa na Konsu, a zdravstveno stanje Mingsa će biti procenjeno na dan utakmice. Mekgin je na lečenju.   

Predlog: G2-4 (2.20), I1-3&II1-3 (1.85)

Portman roud    16.00    Ipsvič – Everton

Valjalo bi za novajliju da izvuče dobar rezultat na ovoj utakmici posle vrlo teškog poraza od Vest Hema (1:4) i da konačno upišu pobedu. Nastup Jensa Kajustea ostaje nedoumica, ali dobra vest za Mekenu je da može da računa na Nejtana Brudheda. Everton je bez poraza na prethodne tri utakmice (1-2-0), a protiv Bornmuta i protiv Aston Vile su proćerdali dva gola prednosti. Broja ostaje na lečenju, Koleman je neizvestan. 

Predlog: Ki2 (2.85), GI1-2 (2.17)

Old Traford    16.00    Mančester junajted – Brentford

Kako stvari stoje, Ten Hag neće moći da računa na Luka Šoa i Malsaiju, ali to znači da će imati na raspolaganju sve ostale bitne igrače, za razliku od kolege O’Nila. Imperativ je da se prekine niz od pet utakmica bez pobede u svim takmičenjima. Međutim, to su želeli i ranije, pa nisu uspeli. Došlo je vreme da navijači Junajteda „nulu” u Birmingemu slave kao pobedu. Gosti su bez Vise, Igora Tijaga, Dasilve, a Jansen je upitan.

Predlog: 1&I1+ (2.03)  DI1+&II1+ (2.17)

Sent Džejms    16.00    Njukasl – Brajton

Edi Hau ima problem, jer ne može da računa na Isaka i Vilsona. Da je imao bar jednog od ovih napadača, sigurni smo da bi Njukasl bolje prošao protiv Evertona (0:0), pa bi im i na ovoj utakmici bilo mnogo lakše. Brajton slab za Čelsi (2:4), ali dobar za Totenhem (3:2). Vraća im se Milner. Do sada imaju identičan učinak (3-3-1). Domaći su pokazali bolju igru u odbrani, gosti u napadu, a istorija novijih duela ukazuje da će oba tima dati gol.

Predlog: 1X&GG (1.90), IIGG (2.50)

Sent Meris    16.00     Sautempton – Lester 

Nije lako navijačima Sautemptona. Ekipa im igra loše (0-1-6), a svetlo na kraju tunela se ne nazire. Optimisti veruju da bi se na ovoj utakmici mogla upisati pobeda, ali to će zavisiti i od stanja Rosa Stjuarta, koji je zbog povrede zamenjen u Londonu. Lester bolji od Bornmuta za gol Buenanotea. Da Kuperov tim igra bolje na strani, možda bismo rizikovali igrom na njih, a najviše zbog pobeda (5:0 i 4:1) iz prošle sezone. 

Predlog: KiX (3.45), X2&2-5 (2.05)

Vitaliti    18.30    Bornmut – Arsenal

Domaći imaju uspone i padove, ali je konstanta da slabo prolaze protiv ekipa koje konkurišu za vrh tabele. Svesni su svojih mogućnosti, pa tako tempiraju formu. Jedina briga za Iraolu je odsustvo Tajlera Adamsa, ali je tako bilo i u Lesteru, pa su izgubili. Arsenal dolazi po ceo plen. Sve ispod toga se može smatrati neuspehom. Arteta ne može da računa na Odegarda, ostali bitni igrači su mu na raspolaganju i igraće ofanzivno.

Predlog: 2&2+ (1.98), GI2+ (4.25)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi