Pratite nas preko:
Bilbao Barselona Žoao Kanselo; Foto: Beta/AP/Alvaro Barrientos

Besplatni tipovi

Verujemo u Bilbao, a da smemo i u Real Madrid?

Španija La liga, 10. kolo

Subota

14.00 Bilbao – Espanjol

Bilbao je malo posustao, u Đironi ga je sasekao promašen penal Berengera pa je kasnije poražen. Tri poraza u devet kola niko nije očekivao. Mora i može mnogo bolje i verovatno će podići formu. Espanjol je nesrećno poražen od Viljareala i Betisa, ali je bar savladao Majorku pa se na lice vratila vedrina. Ima samo jedan remi, no to ne znači da ide na sve ili ništa, već je slab u momentima kada se „lomi” rezultat.

Predlog: 1&2+ (1.85), 1X&3+ (2.10)

16.15 Osasuna – Betis

Osasuna je uhvatila dobro poznati ritam: pobeđuje kod kuće (Barseloni je dala četiri gola), a remizira kao gost. Dakle, na redu je trijumf. Mali ili malo veći problem je što dolazi Betis, koji je tri poslednje utakmice odigrao 0-2 gola i na njima se nije proslavio pošto je odigrao 1:1 sa Las Palmasom, pobedio je jedva Espanjol, a onda je doživeo bolan poraz 0:1 od Sevilje u gradskom derbiju. 

Predlog: I1-3&II1-3 (2.00), IGGvIIGG (2.28)

18.30 Đirona – Sosijedad

Đirona je osetila čari Lige šampiona i brzo je shvatila da je to stepenik više. U ligi (3-3-3) nekako gura, ali je ostala bez nekoliko ekstremno važnih igrača (Savio i Dovbik) i logično je da nije u stanju da ponovi prošlogodišnje partije. Slabije takmičenje igra Sosijedad, koji ne pamti kada je bio ovako loš u La ligi u kojoj je na devet utakmica doživeo čak četiri poraza! 

Predlog: I1+&II1+ (1.88), GG (1.90)

21.00 Selta – Real Madrid

Stalna  borba za opstanak za Seltu je prošlost te zato opuštenije i puno efikasnije igra. Ima jedan nerešen ishod koji bi joj sada prijao, no pokušaće da pobedi. Real retko postiže golove u prvom poluvremenu, ali mogao bi u Vigu jer Selta će otvoreno krenuti  u nameri da kralju skine krunu, a u takvim situacima je on najopasniji sa Vinisijusom i Mbapeom u napadu. 

Predlog: GG&3+ (1.90), GI1+&II1+ (2.25)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi