Pratite nas preko:
Leverkusen's Granit Xhaka, center, celebrates with team mates after scoring his side's opening goal during the German Soccer Cup final match between 1. FC Kaiserslautern and Bayer Leverkusen at the Olympic Stadium in Berlin, Germany, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bajer Leverkuzen, Granit Džaka; Foto: Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Besplatni tipovi

Leverkuzen više nema pravo na kiks, Bajern će neće šaliti ni sa “Švabama”

Nemačka Bundesliga, 7. kolo

Subota

15.30 Borusija M. – Hajdenhajm

Domaći trener Seoane je pod ogromnim pritiskom i ukoliko ne pobedi, možda bude odmah smenjen, ali takva sudbina ne gine mu pre ili kasnije. Najveći domaći adut je novi reprezentativni špic Klajndinst koji je baš iz Hajdenhajma došao u Gladbah. Šmitov tim još nema remi, bori se jer prvi put u istoriji igra na tri fronta sa ne baš velikim rosterom i to može da ga košta u daljem toku sezone. 

Predlog: GG&3+ (1.85), I1-2&3+ (2.38)

15.30 Bajer L. – Ajntraht

Ako je Bajer sa osmehom napustio Minhen (1:1), smrklo mu se posle 2:2 sa Holštajnom u Leverkuzenu. Ako se tome doda i poraz od Lajpciga, izvesno je da ekipa ne liči na mašineriju iz prošle sezone. Na krilima Egipćanina Marmuša, Ajntraht je posle četiri vezane pobede odigrao 3:3 sa Bajernom i po ko zna koji put dokazao da mu ni iznenađenja tog tipa nisu strana.

Predlog: IGGvIIGG (1.75), 1&I1+II1+ (1.88)

15.30 Frajburg – Augzburg

Frajburg fajterski igra i zbog toga ima četiri pobede i dva poraza. Ni sada se ne bi zadovoljio remijem iako je na prošlom domaćem meču (0:3, Sankt Pauli) tresnuo o zemlju. Na dva poslednja gostovanja, Augzburg je primio po četiri gola u Hajdenhajmu i Lajpcigu. Sve nadoknađuje osvajanjem bodova na svom stadionu protiv njemu ravnih ekipa, a to je najvažnije. 

Predlog: I1+&3+ (1.80), 1&GG (3.05)

15.30 Hofenhajm – Bohum

Očajni Hofenhajm, posle četiri poraza u nizu, umalo je pobedio u Štutgartu, gde se u dubokoj nadoknadi morao zadovoljiti bodom. To je spas za trenera Materaca, koji je na listi za odstrel. Aktuelizovaće se to pitanje ukoliko ponovo ne trijumfuje. Slična pozicija je i Zajdela u Bohumu jer posle šest odigranih utakmica, ima samo jedan bod i u sve je težoj situaciji.

Predlog: DI1+&2+ (1.75), 3-5 (1.68)

15.30 Majnc – Lajpcig

Majnc ume da izgubi kod kuće, ali i da donese bodove sa gostovanja. Tačnije, od osam, čak sedam je osvojio van svog bunjišta. Zbog toga je za njega ova utakmica veoma opasna. Lajpcig polako nadoknađuje brojne minuse koje je zabeležio početkom sezone. Sada je u seriji od tri pobede i dva remija, ali uz pomoć igre koja može da zadovolji navijače i trenera Rozea.

Predlog: X2&3+ (2.10), 2&3+ ((2.55)

18.30 Bajern – Štutgart

Bavarci su u seriji od dva remija, a treći bi bio kap koja bi prelila čašu žuči. O porazu niko u klubu ne sme ni da razmišlja. Štutgart je dovoljna inspiracija i ukoliko se oporavi Kejn, mogao bi da poklekne u Bavarskoj. „Švabe” imaju Undava, Demirovića, Levelinga i Miltelšteta koji mogu da postignu gol i zakuvaju situaciju, ali da bi izbegli poraz, odbrana mora da bude perfektna. 

Predlog: I2+&4+ (2.35), 1&II2+ (1.90)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi