Pratite nas preko:
DEJAN STANKOVIC trener fudbalera Ferencvarosa u obilasku stadiona pred utakmicu UEFA Lige Konferencija protiv Cukarickog na stadionu Dubocice, Leskovac 29.11.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, UEFA CONFERENCE LEAGUE, LIGA KONFERENCIJA, FK CUKARICKI, FC FERENCVAROS
(Foto: MN Press/Ivica Veselinov)

Fudbal

Dekijev najteži poraz otkako radi u Rusiji: Navijači mu zviždali, Spartak baš ne zna ništa

Dejan Stanković je u sve težoj poziciji na klupi Spartaka iz Moskve koji je doživeo još jednu blamažu na svom terenu ove subote. Krasnodar je savladao crveno-bele kao gost sa čak 3:0 i naneo Srbinu najteži poraz otkako je počeo da radi u Rusiji.

Goste je u vođstvo na meču u Moskvi doveo vezista Кevin Lenini već u osmom minutu, da bi u nadoknadi prvog dela Viktor Sa povisio na 2:0. Konačan rezultat postavio je fudbaler Spartaka Hesus Medina, koji je postigao autogol u 96. minutu.

Кrasnodar je na 12 mečeva osvojio 30 bodova i vratio se na prvo mesto na tabeli Premijer lige Rusije ispred Zenita koji ima 29 bodova.

Spartak je tek na šestom mestu na tabeli sa 19 bodova, a koliko su navijači razočarani igrama svog tima svedoči i činjenica da su prvi put od dolaska Stankovića na klupu zviždali ljubimcima.

– U velikim klubovima je uvek ovako i normalno je kada navijači zvižde, nije smak sveta. Fudbal je bio juče i biće sutra – filozofski je prokomentarisao situaciju Stanković.

Povremeni reprezentativac Srbije Srđan Babić vratio se u startnu postavu posle suspenzije, ali nije mogao da spreči ubedljiv poraz crveno-belih.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal