Pratite nas preko:
Gvardiol Joško Mančester siti Džek Griliš
Foto: Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Besplatni tipovi

Prava retkost: Igra Siti, a juri se kvota 3.45

Kad igra Mančester siti navikli smo da se “gađaju” manje kvote, odnosno da češće one dolaze, ali ove nedelje odlučili smo da vam ponudimo jednu nešto višu – čak 3.45. Naravno, radi se o meču Premijer lige.

Nedelja

Molino 15.00 Vulverhempton – Mančester siti

Ne vidimo način na koji se domaći mogu izvući. Da bi se uzeli bodovi Mančester sitiju, odbrana mora da odigra savršeno. Problem je što domaća, na kojoj O’Nil gradi optimizam, deluje kataklizmično. Primili su 21 gol na sedam utakmica, od čega pet od Brentforda na prošloj. Šta onda da očekuju sada?! Gvardiola je bez Rodrija i De Brujnea, a kada nema Belgijanca, izostaju Holandovi golovi. To će se ovde promeniti.

Predlog: G4+ (3.45), GI1+&3+ (2.15)

Enfild 17.30 Liverpul – Čelsi

Rezultati koje Slot ostvaruje sa Liverpulom su uticali da se Jirgen Klop brzo zaboravi. U nizu su od šest pobeda u svim takmičenjima, ali duel sa Čelsijem neće biti lak. Beker izostaje, menja ga Keleher. Mareskin tim nije uspeo da savlada Notingem (1:1), ali se mora priznati da su imali dominaciju. Kukurelja je suspendovan, Fofana i Džejms su povređeni. Madueke – Sančo – Palmer, igraće i gosti napadački.

Predlog: GG&4+ (2.18), IGG (3.25)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi