Pratite nas preko:
kosarkas Partizana na utakmici Evrolige protiv Bajerna u hali Beogradska Arena, Beograd 15.10.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, PARTIZAN, BAYERN, BAJERN

ABA liga

Obradović ima zamerke posle Zadra: “Pričaćemo o apatiji u trećoj četvrtini…”

Partizan je slavio na gostovanju u Zadru sa 75:71 u meču u kome je imao oscilacije koje ne mogu da raduju navijače i trenera Željka Obradovića.

Pobeda se piše, ali utisak je da igra nije bila na prepoznatljivom nivou.

– Znali smo da će Zadar odigrati sa mnogo energije i agresivnosti, da će pokazati reakciju posle teškog poraza od Budućnosti. Zadar je odigrao izuzetno dobro, nama je nedostajalo svežine, ali to ne može da bude opravdanje za apatiju u trećem kvartalu – istakao je Obradović, pa nastavio:

– Pričaćemo o tome jer ne želimo da se nešto slično ponovi. Na kraju, čestitam igračima što su smogli snage da stignu do pobede. Istovremeno, hvala i navijačima Zadra na zaista sjajnoj atmosferi – naglasio je trener Partizana.

Njegov tim nema mnogo vremena za odmor, a odmah posle duela u Zadru, misli su usmerene ka okršaju sa Virtusom u Evroligi koji je planiran za utorak u Beogradu.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga