Pratite nas preko:
Kevin Panter; Foto: MN Press

Besplatni tipovi

Navijač Partizana uplatio 1.000 dinara na ovu igru u meču Zvezde i Barse: I pokazao da je doktor košarke

Utakmica 4. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone podigla je veliku prašinu, a sa iste nam stiže i izuzetan dobitak ostvaren u Soccer kladionici. U našoj redovnoj rubrici ludih tiketa ovog puta donosimo tiket koji je, zapravo, singl. Ali, u pitanju je bila kombinacija dvojice košarkaša Barselone koji su na kraju i slomili Zvezdu.

Kao što je svima poznato, u pitanju su apsolutni “meč-viner” Kevin Panter, te Jan Veseli, bivši igrači Partizana koji su “zarili nož u srce” nekada najvećeg rivala. Panter je u ovom susretu ubacio 26 poena, uz nekoliko krucijalnih trojki, dok je Veseli meč završio sa čak 19 koševa.

Interesantno je da Panter do sada nijednom nije odigrao ovako efikasan meč za katalonski klub, već se prvi put raspucao onako kako je često to činio u dresu Partizana. Takođe, utakmica Veselog sa 19 poena je često kao “Halejeva kometa”.

To samo govori o majstorstvu ovog kladioca, a koji je verovatno i sam veliki navijač Partizana. Iako se znalo da će obojica biti supermotivisani protiv Crvene zvezde, nije bilo baš očekivano da obojica budu raspucani, što je pokazala i kvota.

Naime, da će Panter postići preko 20, a Veseli preko 14 poena, množilo se sa 40. Te je na ulogu od 1.000 dinara ovaj veliki znalac košarke zaradio 40.000 dinara.

Dakle, uz kombo Soccerbeta koji poznavaocima igre pod obručima daje odlične kvote, moglo se ozbiljno zaraditi na utakmici oko koje se strasti ne smiruju ni danima kasnije.

Foto: Soccersportal

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi