Pratite nas preko:
Crvena Zvezda's coach Vladan Milojevic gestures during a news conference at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Sept. 30, 2024. Crvena Zvezda (Red Star Belgrade) will face Inter Milan in the Champions League opening phase soccer match on Tuesday. (AP Photo/Luca Bruno)
Vladan Milojević (Foto: MN press)

Fudbal

Milojević: “Biće grešaka i sutra, moramo da ih smanjimo na minimum”

Crvena zvezda u utorak od 18.45 časova gostuje u Monte Karlu protiv Monaka u trećem kolu Lige šampiona, a deluje da trener Vladan Milojević nije preveliki optimista uoči ovog meča.

Srpski šampion posle dva kola nema nijedan bod na tabeli, a ima i negativnu gol-razliku od 1:6, što ne obećava uoči naredne dve utakmice sa “Kneževima” i sa Barselonom na Marakani.

– U prve dve utakmice protiv Benfike i Intera smo napravili dosta individualnih grešaka, svih šest golova primljeni su na taj način. Biće grešaka i sutra, ali moramo da ih smanjimo na minimum – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Monte Karlu.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ MONAKO – ZVEZDA

– Činjenica je da su igrači pravili greške koje ne smeju. Intenzitet igre u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive stvari. Analizirali smo greške, moramo da budemo mnogo mudriji. Nijedan igrač nije želeo da pravi greške, tu gde je pravio, moramo da ih smanjimo.

– Igramo protiv rivala koji je snažan, igra jak presing, rekao bih da je Monako francuska ekipa sa nemačkim stilom. Spremili smo se, pa ćemo videti kako će to da izgleda, ali prvo moramo da vidimo kako da smanjimo greške, a zatim da kažnjavamo greške Monaka – dodao je Milojević.

Zvezdin trener je istakao da će ekipi mnogo nedostajati povređeni Omri Glazer, Vanja Drkušić, Mirko Ivanić i Ognjen Mimović.

– Puno je utakmica, pričamo i o Ligi nacija. Igrači ne mogu da izdrže taj ritam, dolazi do povreda, a ulog je svuda veliki, nema više prijateljskih utakmica. Krivo mi je što mi se igrači vraćaju povređeni sa reprezentativnih utakmica, ali koga nema bez njega se mora – poručio je Milojević.

Zvezdin trener je napomenuo na kraju da je uvek svaka sledeća utakmica najvažnija.

– Razumem navijače, daćemo sve od sebe, najbitnija nam je sutrašnja utakmica, a do meča sa Barselonom ima vremena – zaključio je Vladan Milojević.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal