Pratite nas preko:
Nikola Milenković
Nikola Milenković (Foto: Beta/AP/Rui Vieira)

Fudbal

Bleki je kao stena, a Notingem ubitačan: Još jedna minimalna pobeda za “Šumare”

Notingem Forest definitivno nema nameru da se bori za opstanak kao prošle sezone i da strepi do poslednjih kola, a o tome svedoči i dobra forma ovog tima. “Šumari” su na “Siti Graundu” pobedili Kristal Palas (1:0) u poslednjem meču osmog kola Premijer lige Engleske.

Jedini gol postigao je provereni golgeter sa Novog Zelanda, Kris Vud, u 65. minutu, a ovo mu je peti pogodak na poslednjih šest utakmica za klub i reprezentaciju i potvrda da se nalazi u izvrsnoj formi.

Tim koji trenira Portugalac Nuno Espirito Santo odigrao je sjajno u defanzivi, a opet je među boljima bio srpski defanzivac Nikola Milenković. Popularni “Bleki” je bio kao “stena” na ovom meču i uspešno je izašao iz duela sa napadačima Palasa.

Ovo je zanimljivo treća pobeda za Notingem Forest ove sezone i to istim rezultatom 1:0. Pre meča sa Palasom, po jedan gol im je bio dovoljan da pobede i Liverpul i Sautempton u gostima.

Londonski tim je od hita drugog dela sezone dospeo u poziciju davljenika u ovoj jer još uvek nema pobedu u novoj sezoni. Austrijancu Oliveru Glazneru polako ističe vreme i ukoliko uskoro ne počne da pobeđuje, čeka ga otkaz.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal