Pratite nas preko:
zoze murinjo
Foto: Printscreen/X

Fudbal

Murinjo već 141 dan živi u hotelu na Balkanu, a na to je potrošio cenu stana u Beogradu

Žoze Murinjo od jula vodi Fenerbahče. Njegov cilj je da osvoji prvenstvo Turske, ali u ovom trenutku timu ne ide.

Fener je četvrti sa 17 bodova, osam manje od vodećeg Galatasaraja. Istovremeno, ima i manje odigranu igru.

Iz Turske je stigla vest da Murinjo još nije kupio kuću u Istanbulu. Privikava se na život u Turskoj i trenutno živi u hotelu.

Murinjo je odseo u luksuznom hotelu “Four Seasons” na obali Bosfora. Najjeftinija soba u ovom hotelu košta 1200 evra po noći.

Portugalac je u Istanbulu već 141 dan, što znači da je do sada za život u hotelu potrošio 171 hiljadu evra (za šta može da se kupi ozbiljan stan u Beogradu) i tu neće stati jer će angažman u Feneru trajati još neko vreme.

Nije prvi put da živi u hotelu

Njegov skupi stan nalazi se na evropskoj strani Istanbula, tačnije na Balkanskom poluostrvu, gde dominiraju navijači Galatasaraja. Pogled iz hotelske sobe seže na azijsku stranu grada, gde su dominantni navijači njegov tim Fenerbahčea.

To mu je drugi put u karijeri da je odseo u hotelu. Tokom svog boravka na klupi Mančester junajteda, živeo je u hotelu Lovri, takođe na obali, samo ne moreuza, već u tom slučaju reke.

Murinjo je jedan od najvećih trenera u istoriji fudbala. Vodio je Leiriju, Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Mančester junajted, Totenhem i Romu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal