Pratite nas preko:
Trener Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Partizana na stadionu JNA, Beograd, 23.09.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Partizan
Vladan Milojević (Foto: MN press)

Fudbal

Nikome nije jasno šta je Milojević zamislio: Dva napadača, Olajinka na beku ili Seol na štoperu?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izveo je zanimljiv sastav na utakmci trećeg kola Lige šampiona protiv Monaka na stadionu Luj II u Monte Karlu koji počinje u 18.45 časova.

Kormilar srpskog šampiona uvrstio je ponovo mladog Andriju Maksimovića (17) među startere i iz marketinških razloga, kako bi mu crveno-beli još malo podgili cenu, dok će na golu biti Marko Ilić umesto Omrija Glazera, koji je ispao iz tima zbog povrede.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ MONAKO – ZVEZDA

Videćemo i za koju će se formaciju odlučiti na kraju Zvezdin trener. U opciji su igra sa četvoricom u poslednjoj liniji gde je Olajinka smešten kao levi/desni bek, ili trojicom u kojoj bi Seol bio treći defanzivac, uz Đigu i Spajića, što nije često igrao.

Utakmicu u Monte Karlu sudi nemački arbitar Tobijas Štiler, a Monako je u prethodna dva kola osvojio četiri boda, dok je Zvezda među najgorima u Ligi šampiona, bez boda posle dva kola.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal