Pratite nas preko:
PEPE CHERIF NDIAYE Pepe Cerif Ndiaje fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Jedinstva Ub na stadionu Rajko Mitic, Beograd, 20.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Jedinstvo Ub
Šerif Endijaje; Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Šerif pohapsio štopere Monaka: Singa otresao, Kerera poslao po burek – Zvezda je izjednačila!

Posle velike greške i očajne reakcije odbrane Crvene zvezde, napad na čelu sa Šerifom Endijaem je to uspeo da ispravi u Monaku. Zapravo, gorostasni napadač je potpuno sam vratio egal na stadionu “Luj II” i na semaforu je 1:1.

Samo pet minuta nakon greške Silasa i gola Minamina za vođstvo “kneževa”, Šerif Endijae je uzeo stvari u svoje ruke i uzvratio udarac. Dobio je dugu loptu i otresao u duelu Vilfrida Singa, koji je zbog toga loše reagovao.

Odbio je loptu tako da je ona pala pravo ispred napadača Zvezde i “spojila” ga sa golom, te je bio sam ispred golmana. Usledio je “lažnjak” za Tila Kerera, koji je dolazio sa desne strane i poslat je po “burek i novine”.

U proklizavanju je pokupio po nogama Šerifa, koji je pao, a sudija je odlučio da nemačkom deafnzivcu pokaže karton žute boje. VAR je to proverio i potvrdio, a onda je Endijae izveo udarac sa 11 metara.

Sigurno, snažno i precizno za izjednačenje Crvene zvezde i veliku radost njenih navijača u Monaku.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal