Pratite nas preko:
Hari Megvajer u dresu Mančester junajteda
Hari Megvajer u dresu Mančester junajteda (Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Fudbal

Hari Megvajer: Bekam me je zvao posle onog strašnog kiksa, mnogo mi je to značilo

Fudbalska reprezentacija Engleske gazi prema plasmanu na Evropsko prvenstvo. U utorak igra protiv Italije, pa može da napravi veliku prednost pobedom nad najvećim rivalom u grupi. Englezi imaju 13 bodova, dok Italijani, Ukrajinci i Severni Makedonci imaju po sedam. Uoči početka kvalifikacionog ciklusa za engleske medije je govorio osporavani Hari Megvajer, koji je u prošloj utakmici za Englesku doživeo blamažu.

Ušao je s klupe i protiv Škotske postigao autogol, zbog čega su ga kritikovali praktično svi. On je rekao da ga je tešio Dejvid Bekam, nekadašnji kapiten engleske reprezentacije.

– Pričao sam s Bekamom po završetku utakmice sa Škotskom. Kontaktirao me i mislim da je to bilo vrlo lepo od njega. Taj razgovor s njim mi je značio sve. Celu karijeru sam se ugledao na njega. Pokazao je kolika je klasa kad mi je poslao poruku. Bilo je dirljivo – rekao je Megvajer.

Engleska će biti domaćin EURO 2028, uz Vels, Škotsku, Severnu Irsku i Republiku Irsku, a Megvajer to ne može da dočeka.

– Jedva čekam Evropsko prvenstvo 2028. godine (u Engleskoj prim.aut). Nadam se da ću biti u reprezentaciji. Sigurno je da ću biti na turniru. Možda ću biti na tribinama, piti pivo i gledati utakmicu, možda ću biti na terenu i pomagati saigračima. Nekako ću već pridoneti – rekao je Megvajer.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal