Pratite nas preko:
Leverkusen's players celebrate after Mainz's Sepp van den Berg scored an own goal, during a German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayer Leverkusen, at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday Sept. 30, 2023. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Bundesliga: E, sad je vreme da Leverkuzen iskoristi Bajernove kikseve

Bundesliga ove nedelje, kao i uvek, nudi samo dve utakmice. Posebno će zabavno biti u Kelnu, gde će Leverkuzen probati da iskoristi Bajernov kiks.

Nedelja 15.30 Keln – Bajer L.

Keln, verovatno, proklinje žreb, jer posle boda u Štutgartu, teško može da nastavi pozitivan trend zbog kvaliteta lidera i podatka da još nije izgubio meč. Leverkuzen je zaista blizu titule, ali i duple krune jer u polufinalu kupa igra sa drugoligašem iz Diseldorfa. Ipak, pošto ga prati Bajern, važno mu je da što duže drži ogromnu prednost koju ima kako se ne bi uspaničio kao Dortmund prošle sezone.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.88), X2&3+ (1.75)

Nedelja 17.30 Hofenhajm – Verder

Ogromna tri boda doneo je Hofenhajm iz Dortmunda i na taj način prekinuo je baš veliku krizu. Ponovo je u trci za izlazak u Evropu i to sa realnim šansama zbog forme ekipa iz okruženja. Verder je loše odigrao protiv Darmštata, međutim, sa 30 bodova može biti prezadovoljan i jedan je od retkih klubova koji sigurno ne mogu da napreduju, verovatno, ni nazaduju.

Predlog: I2+&3+ (2.50), 1&3+ (2.65)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi