Pratite nas preko:
Džordan Zebičou, napadač Borusije Menhengladbah
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Bundesliga: Imate li hrabrosti za kvotu 3.45 na Menš – Union?

Bundesliga se ove nedelje igra u tri grada. Menhengladbahu, Majncu i Darmštatu, a najveća kvota koju jurimo je 3.45.

Nedelja 15.30 Borusija M. – Union

Ne zna se ko je bliže baraž mestu, pod uslovom da Bohum ne zakaže i još više zaostane. Domaćin pobedom ostaje u ligi, gost dolazi u povoljan položaj, sa tri boda je narednog vikenda u Belinu i čeka Bohum. Nerešenim rezultatom nastavlja se agonija koja dugo traje. Veći je pritisak na domaćim igračima, naročito posle volšebnog (jedan u nizu) poraza u Hofenhajmu (3:4) kada su već imali bod u džepu.

Predlog: PG2&2+ (2.60), X2&3+ (3.45)

Nedelja 17.30 Majnc – Keln

Majnc je na dobrom putu da pretekne nekoliko klubova ispred sebe pošto se najzad pomerio sa pozicije koja vodi u doigravanje. U odličnoj je formi i sa dosta optimizma dočekuje „jarčeve” pošto je u seriji 3-2-0! Definitivno, ukoliko ne pobedi, a zaista su minimalni izgledi, Keln se ponovo seli u Drugu Bundesligu gde ga čekaju HSV, Herta, KSC, Šalke, Hanover, Nirnberg…

Predlog: 1&I1+II1+(2.30), 1-1&2+ (2.50)

Nedelja 19.30 Darmštat – Hajdenhajm

Novajlije u različitom raspoloženju dočekuju duel. Darmštat je povremeno davao znake života, uspeo je da iznenadi u gostima Bohum (2:2) i Keln (2:0), ali to je bilo premalo da bi razmišljao o borbi za opstanak. Hajdenhejam je u jednom periodu bio nepobediv i hit sezone, a onda je usledio pad za koji ima opravdanje zbog skraćenog rostera i sve manje ambicija.

Predlog: GG&II2+ (2.20), I1-2&3+ (2.40)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi