Pratite nas preko:
Barselona
Očekuju se golovi u Kataloniji (Foto: Beta (AP Photo/Joan Monfort)

Besplatni tipovi

Dan kao poručen za golove u “ligama petice”: Kladimo se Italijane i Špance

Ponedeljak često ume da bude dosadan dan, ali danas ima kvalitetnog fudbala širom Evrope na koji možete da se kladite u Soccerbetu. Mi vam, tradicionalno, donosimo nekoliko besplatnih tipova, ovog puta iz italijanske Serije A i španske Primere.

20.45: Đenova – Kaljari

Kaljari još nije bezbedan, ali će biti čudo ako oni ispadnu, a Sasuolo, Frozinone ili Udineze se spasu. Sardima je za miran san potrebna pobeda na ovoj utakmici. Trenutno imaju formu i znanje da je ostvare, a sreća da pa sada imaju i protivnika koji nema veliki rezultatski imperativ. Đenova je igrala dobro u većem delu sezone, a mora se istaći da i od momenta kada su izborili status, nikom nisu poklanjali bodove.

Slotomanija

Predlog: X2&2-5 (2.30), KiX (3.20)

21.00: Barselona – Valensija

Jedna po jedna, gasila se ambicija Barselone koja će biti druga ili treća, a sve pred remont kakav se ne pamti. Meksikanac i bivši igrač Rafa Markez je kandidat za novog trenera, ali i Čavi je nekada igrao za „blaugranu” pa se nije proslavio. Govori se i o povratku Olma u klub u kome je počeo… „Slepi miševi” zastali su (1:2, Betis) u borbi za izlazak u Evropu, koja je i dalje veoma realna i opipljiva opcija.

Predlog: 3-5 (1,83), 1&GG (2.85)

Pišu: Nikola Gospić i Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi