Pratite nas preko:
Liverpool's Dominik Szoboszlai reaches for the ball during the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Atalanta and Liverpool at the Stadio di Bergamo, in Bergamo, Italy, Thursday, April 18, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Dominik Soboslai; Foto: Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Besplatni tipovi

Derbi za Ligu šampiona u Premijer ligi, Sosijedad u Barseloni juri Ligu Evrope

SOCCER koktel

Ponedeljak, 21.00

Aston Vila – Liverpul

Još jedan derbi dva tima koja će, najverovatnije, igrati u Ligi šampiona naredne sezone. Međutim, i jedni i drugi su u padu. Aston Vila će mislima biti u Pireju, gde će probati da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča polufinala Lige konferencije protiv Olimpijakosa (2:4). Liverpul je posustao u finišu i „digao ruke” od titule, a samim tim i bajkovite sezone na oproštaju od Jirgena Klopa.

Predlog: KiX (4.65), IGGvIIGG (1.53)

Barselona – Sosijedad

Barselona je ponovo u silazoj putanji. Drugi put u sezoni je Đirona uspela da joj očita bukvicu i sada joj ostaje borba za poziciju broj dva. Ne zna se gde su veće rupe u Ćavijevom timu i to bi solidan napad Sosijedada mogao da iskoristi. Za njega je ova utakmica sa većim ulogom pošto brani mesto koje vodi u Ligu Evrope, što je minimum očekivanja jer pik je bio na plasmanu u Ligu šampiona.

Predlog: IGG&IIGG (17.0), GG&3+ (2.25)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi