Pratite nas preko:
Real Madrid's Arda Guler celebrates with his teammates after scoring his side's fourth goal the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Arda Guler u zagrljaju saigrača (Foto: Beta/AP Photo/Manu Fernandez)

Besplatni tipovi

Dvojka na Real, kec na Bilbao i goleada u predgrađu Madrida pune džepove

14.00: Majorka – Granada

Simbolično je da davljenik iz Granade igra na ostrvu. Da li može da se dokopa slamke koja će ga „odvući” do plaže, teško. Ima čak 10 bodova manje od spasonosne pozicije, tako da je definitivno Granadina sudbina zapečaćena. Majorki ne treba puno za spas, ali jednim okom gleda u finale kupa gde će pokušati da iznenadi Bilbao i to je opterećuje.

Predlog: I1+&II1+ (2.10), I>II (2.18)

16.15: Osasuna – Real M.

Brzo, atraktivno i raznovrsno napada Real, potpomognut kreativnom igrom vezista koji su spoj mladosti i iskustva. Stekao je dovoljnu prednost, šampanjac se hladi i polako se okreće obavezama i raspletu u Ligi šampiona, gde ne blista. Osasuna na Budimirovim leđima jezdi kroz sezonu koju će ponovo, za njene pojmove, uspešno završiti jer opstanak nije dovođen u pitanje.

Predlog: Ki2 (1.62), 2&I1+II1+ (2.55)

18.30: Hetafe – Đirona

Mogla bi da bude sadržajna utakmica bogata golovima. Hetafe je prebrinuo sve brige, igra opuštenije i efikasnije, a to je odlika Đirone od početka sezone. Ima devet bodova zalihe za Ligu šampiona i apsolutno je zaslužila da se u njoj nađe, što bi bila kruna najuspešnije sezone u istoriji simpatičnog kluba iz Katalonije. Napadaće i u predgrađu Madrida, sa realnim šansama da pobedi.

Predlog: GG (1.75), 3+ (1.92)

21.00: Bilbao – Alaves

Bilbao po svaku cenu želi trofej ove sezone, a mogao bi da ga osvoji u finalu kupa protiv Majorke. Ipak, ne odriče se ni Lige šampiona jer Atletiko iz Madrida ima samo dva boda više pa bi momci iz Baskije već u ovom kolu mogli da ga preteknu pobedom nad mirnim, ali i neugodnim Alavesom, uz remi ili poraz „jorgandžija” u derbiju protiv Barselone.

Predlog: 1&2+ (2.02), I1-3&II1-3 (2.15)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi