Pratite nas preko:
kladionice
Foto: Soccersportal.rs

Besplatni tipovi

Eh, ti, ludi tiketi: Na 12 parova i 20 dinara osvojio preko 250.000!

Još jedan vikend je za nama i, reklo bi se po broju dobitnih tiketa, vrlo uspešan za sve članove SOCCERBET porodice. Mi izdvajamo “najluđi”, odnosno, onaj koji je ostavio najveći utisak zbog majstorstva i načina na koji je prošao.

U pitanju je tiket uplaćen u petak u popodnevnim satima, konkretno u 14.17, a gde je prva utakmica počinjala tek uveče u 20.30. Dakle, može se reći da nije uplaćen u “minut do 12” i nije se žurilo, već je pomno i studiozno sastavljeno 12 parova.

Kvote nisu bile zanemarljive, naprotiv. U pitanju je 12 fikseva, kec ili dvojka, gde je najmanja kvota bila baš na prvom meču između Barija i Breše (1.50), a najveća na Dižon protiv Martigea, čak 3.20. I baš je taj par je doneo najveću dramu!

Naime, Dižon je posle 11 minuta utakmice vodio sa 2:0, da bi gosti izjednačili već do isteka sat vremena igre. Čekao se pobedonosni gol domaćeg tima, vreme je prolazilo… I onda, u nadoknadi vremena, odnosno, 93. minutu, Aleksandr Duvi Parsemen je pogodio za konačnih 3:2 i veliku radost Dižona, ali i ovog kladioca.

Bilo je tu i “tesne” dvojke” na Famalikao protiv Čavesa (0:1 na kvoti 2.60), odnosno, Avrančea protiv Šolea (0:2 na 2.50). Na kraju su u toku noći još čekani kečevi na Libertad i Jork junajted protiv Sol de Amerike i Valura. Lagano su prošla oba para i slavlje je moglo da počne.

Na kraju je na 20 dinara osvojeno 256.309,39 dinara, od čega je samo SOCCER bonus iznosio 66.450,58. Kapa dole!

Foto: Soccersportal.rs

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi