Pratite nas preko:
Ćiro Imobile; Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Italija ne sme da pogreši, ima da “gori” u Solni

Pred nama je poslednji dan septembarskog “prozora” u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se sledeće godine igra u Nemačkoj. Srbija ga je završila sa tri boda u Litvaniji, a tim putem pokušaće da krenu i drugi favoriti.

Ništa još uvek nije rešeno i mnoge grupe još uvek su otvorene, ali bi baš predstojeći dueli ovog utorka od 20.45 mogli da nam daju odgovore na mnoga pitanja. SOCCERBET je, kao i uvek, spremio najbolje kvote za mečeve, a donosimo vam i detaljne predloge za što uspešniji kladioničarski dan.

dobrodoslica500

Utorak       20.45          Belgija – Estonija

Golom Karaska, Belgija je jedva slavila u Azerbejdžanu, ali Tedesko i njegov stručni štab, u kome je i naš Vladimir Čepzanović, nikako ne mogu biti zadovoljni igrama u kvalifikacijama. Ipak, grupa F nije toliko snažna i proći će dalje, a sledeća žrtva sigurno će biti Estonija. Simpatična reprezentacija je na četiri utakmice uzela samo bod u Azerbejdžanu, što dovoljno govori o njenoj moći.

Predlog: PG1&4+ (2.35), 1&3-6 (1.70)

Utorak       20.45          Izrael – Belorusija

Izraelci su kadri da pobeđuju reprezentacije kalibra Belorusije. Iako podmlađuju selekciju, imaju dovoljno kvalitetnih fudbalera da odgovore izazovu koji sledi, tim pre što su i dalje u trci bar za drugo mesto. Belorusi su iznenadili takozvano Kosovo (2:1), a nisu slavili u Andori, što je (možda) bilo očekivano. Nisu im se posrećile startne utakmice koje su igrali u Novom Sadu.

Predlog:  1&2+ (1.75), 1X&I1+II1+ (1.85)

Utorak       20.45          Italija – Ukrajina

Italija se sa novim selektorom Spaletijem nalazi na početku dugotrajnog ciklusa  i svakako želi da zaređa pobede, stabilizuje se i favorit je na „Đuzepe Meaci” iako ima šarenolik sastav. Ukrajinci su pokazali zube „Gordom Albionu” (1:1) i to je za njih veliki uspeh jer igraju kao domaćini u Poljskoj. Teško da mogu u krajnjem raspletu da ugroze dva velikana evropskog fudbala. Za njih je najvažnije da se dostojanstveno takmiče.

Predlog: 1X&3+ (2.15), I1-3&II1-3 (2.07)

Utorak       20.45          Malta – S. Makedonija

Utakmica za prestiž i beg sa poslednjeg mesta na tabeli grupe C. Malta je izgubila četiri utakmice i postigla je samo jedan gol, pa će po svaku cenu pokušati da popravi katastrofalan bilans. „Labudova pesma” Severne Makedonije odavno je prošla. Pobedila je samo Maltu (2:1) i pokušava da se prestroji u hodu, ali ne ide joj baš najbolje i očigledno se muči. Predlog: IXvX (1.78), I<II (2.13)

Utorak       20.45          Norveška – Gruzija

Norvežani su napunili mrežu Jordana u prijateljskoj utakmici, a Gruzija je primila sedam komada od Španije! Nestvarna katastrofa reprezentacije koja uopšte nije tako loša. Objektivno, lider Škotska i Španija u grupi A idu dalje, a ovo će biti dve selekcije koje će se boriti za poziciju broj tri koja ništa posebno ne donosi, ali nekada i borba za prestiž može da bude zanimljiva.

Predlog: DI1+&II1+ (2.15), I1-2&3+ (2.75)

Utorak       20.45          Švedska – Austrija

Posle poraza od Belgije i Austrije, selekcija Švedske hvata poslednji voz. Sve osim pobede, bilo bi ravno katastrofi. Nedavno je u Estoniji slavila rezultatom 5:0, ali to nije reper pošto je igrala protiv neuporedivo slabijeg rivala, ali je meč bio dobra priprema za ono što sledi. Austrijanci su odlični, imaju tri pobede i remi u Belgiji, tako da mogu da se bore čak i za prvo mesto u grupi.

Predlog: GG (1.90), I1+&3+ (2.50)

Utorak       20.45          Švajcarska – Andora

U grupi I „sajdžije” veruju da će biti prve, a drugo mesto svakako im neće izmaći. Kiksirale su samo protiv Rumunije (2:2), kada su ispustile sigurnu pobedu. Andora nije naivna, ima tri poraza, ali i dva remija, a sve zahvaljujući igračima koji su u osnovi španskog porekla i u Sionu se sigurno neće lako predati snažnoj postavi Murata Jakina koja nema slabo mesto u timu.

Predlog: 1-1&3-6 (1.75), I1-2&3+ (2.15)

Utorak       20.45          Španija – Kipar

Ako je suditi po poslednjim utakmicama, biće 10:0, ali svakako neće iako je Španija u Gruziji postigla sedam pogodaka, dok je Kipar poražen kod kuće 0:3 od Škotske. „Crvena furija” ne juri prvo mesto, jer je Škotska odmakla, naročito posle pobede u međusobnom duelu. Tako opušteni Španci i te kako mogu da budu opasni jer poseduju enorman kvalitet. Kiprani, po običaju, gledaju samo da ne budu poslednji u grupi, ali kako igraju, teško da će ostvariti cilj.

Predlog: 1-1&II2+ (1.85), I2+&4+ (3.05)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi