Pratite nas preko:
Murinjo: Postoji anti-murinjizam, ali Murinjizam je stil života
Foto: MN Press

Besplatni tipovi

Kopija Rome može da naudi Murinju. Atalanta mora da da 1+ protiv Juvea

Mnogo teška nedelja za pogađanje, ali tu smo da damo naš skromni doprinos. Tim Juvea je u problemima zbog odnosa Alegrija prema Vlahoviću, dok igra Frozinonea je kopija Rome iz vremena Di Frančeska u Rimu.

Italija    Serija A, 7. kolo

Nedelja

12.30             Bolonja – Empoli     

Bolonja bi na kvalitet trebalo da dobije ovu utakmicu. Milan je ovde slavio, Kaljari su pobedili, sa Napolijem igrali nerešeno. Empoli igra slabo i za njih će svaka utakmica biti veliko iskušenje, posebno one koje ne budu igrali pred svojim navijačima. Interesantno je da Bolonja ima tri poraza od sadašnjeg protivnika, a jedan duel je završen nerešeno. Došlo je vreme za naplatu i prekid negativnog niza.

Predlog: Ki1 (1.70), DI0-1&II0-1 (1.60)

15.00             Udineze – Đenova   

Ne sviđa nam se kako Udineze igra na početku sezone. Previše kalkulišu i dozvoljavaju slabijima od sebe da ih ugroze. Realizacija je posbeno loša i na tome će morati ozbiljno da se radi. Verujemo da će u pauzi razmišljati o dovođenju napadača. Đenova igra promenljivo, ali u skladu sa očekivanjima. Ostvarili su pobedu nad Laciom u Rimu i koja im nije podigla samopouzdanje u meri koju su očekivali.

Predlog: Ki1 (2.15), G0 (2.50)

18.00             Atalanta – Juventus

Ko je gledao Juventus protiv Lećea, nije mogao biti zadovoljan igrom Alegrijevih izabranika. Uspeli su da postignu gol, sve ostalo je bilo na nivou osrednjih ekipa. Vlahović je nezadovoljan statusom, a posebno izjavama trenera posle svake utakmice kada ne postigne gol, a onda bude preseljen na klupu. Taj tihi sukob se odražava na celu ekpu. Atalanta neće menjati ofanzivan pristup i najmanje jedan njihov gol možemo očekivati.

Predlog: GG&II1+ (1.85), I1v1 (2.05)

20.45             Roma – Frozinone   

Romi se u Torinu desilo da su napadač Lukaku i defanzivci Ljorente i Manćini bili najbolji pojedinci. Vezni red slab, a zna se da taj deo tima u Murinjovoj postavci mora da podnese nejveći deo tereta. Sve dok se prenos lopte ne dovede do željenog kvaliteta, Roma će imati probleme. Frozinone je iznenađenje. Njihova igra se zasniva na mnogo trčanja i borbe i kopija je Rome kada je vodio Di Frančesko.

Predlog: 1X&GG (2.35), DI1-2 (1.70)

Piše: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi