Pratite nas preko:
Kanselo slavi
(Foto: Beta/AP/Joan Monfort)

Besplatni tipovi

Kvota preko 4 na Barsu? Može! GG je izbor i na De Kajpu i u Rimu

Povratak Marka van Bomela u Kataloniju i Simeonea na Olimpiko mislimo da će biti sa različitim osećanjima posle utakmice. Atletiko je bliži pobedi protiv Lacija, dok se Holanđaninu sa Antverpenom ne piše dobro na Monžuiku.

Liga šampiona 1. kolo

Utorak

Monžuik 21.00 Barselona – Antverpen

Barsa igra na Olimpijskom stadionu Monžuik zbog renoviranja Nou Kampa pa se i ona privikava na taj objekat. Nema supersoničan tim, (Žoao Feliks je zamenio Dembelea) kao nekad, ali joj ne manjkaju ambicije. Finu uvertiru je imala za ovaj duel pobedom protiv Betisa. Antverpen se vratio u vrh belgijskog fudbala, no nema iskustvo igranja ovakvih mečeva. Uz to, pokušali su da osveže tim i nemaju gotovo nikakav pritisak. Trener Van Bomel stiže u „svoju” Barselonu za koju je igrao pet godina.

Predlog: I2+ (1.97), 1&IIGG (4.10)

De Kajp 21.00 Fejenord – Seltik

Fejenord je ostao bez Kokčua (Benfika), ali je odmah u odličnom Ivanušecu (Dinamo) pronašao dostojnu zamenu. Uostalom, tako posluje poslednjih godina, i to veoma uspešno. Zahvaljujući sjajnom treneru Slotu, ima i jare i pare. Inače, Fejenord je osvojio KEŠ 1970. pobedom baš nad Seltikom rezultatom 2:1. Škoti ove sezone imaju nešto „tanji” tim u kome fudbaleri iz Azije imaju puno poverenje Brendana Rodžersa i opravdavaju ga. Biće im veoma teško na užarenom “Tiganju” jer Fejenord igra napadački i ne staje svih 90 minuta.

Predlog: 1&3+ (2.30), GG (1.75)

Olimpijski 21.00 Lacio – Atletiko

Sari ima dosta problema po odlasku Sergeja Milinkovića Savića, ali ne isključivo u veznom redu. Zbog toga je u poslednji čas angažovan Genduzi (Marsej), prethodno Kamada (Ajntraht), ali vredna pobeda u Napulju uliva nadu. Atletiko godinama igra na isti način i planira da se ove sezone vrati u vrh, ako ne i u sam vrh evropskog fudbal. Poseduje ogroman potencijal i taktički je možda najobučenija ekipa i to joj je veliki adut.

Predlog: GG (1.77), 2&PG2 (2.80)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi