Pratite nas preko:
Atletiko Madrid
Foto: Beta (AP Photo/Pablo Garcia)

Besplatni tipovi

La liga: Atletiko više nije ona čvrsta ekipa – to ćemo probati da iskoristimo

La liga nam ove nedelje donosi četiri utakmice, a verovatno je najzanimljivija ona u terminu od 16.15.

Nedelja 14.00 Kadiz – Hetafe

Kadiz, objektivno, nije imao šansu da protiv Reala iskoristi posrtanje Majorke i Rajo Valjekana kako bi smanjio minus. Sve mu je manji prostor za manevar i čini se da polako može da pakuje kofere za Segundu. Hetafe žestoko ulazi u svaki susret rešen da se oduži navijačima za vernu podršku, pa takav pristup treba očekivati i u Kadizu iako mu bodovi nisu neophodni.

Slotomanija

Predlog: GG&3+ (3.00), I1-2&3+ (3.40)

Nedelja 16.15 Atletiko M. – Selta

Četiri pobede, uz poraz, bilans je Atletika na poslednjim mečevima, ali to ne menja sliku o jednoj od najneuspešnijih sezona. Puno toga, naročito u defanzivi, srušilo se kao kula od karata, a taj segment bio je najveći Simeoneov adut. Ipak, ljubav i dalje traje, bez obzira na igre za svaku kritiku. Selta već vidi luku spasa do koje će doći zahvaljujući pravovremenom otkazu koji je uručila Rafi Benitezu.

Predlog: I1+&3+ (1.70), PG1&3+ (2.10)

Nedelja 18.30 Valensija – Rajo Valjekano

Oba tima u prošlom kolu na svojim stadionima progutala su gorke pilule rezultatima 0:1 u mečevima sa Alavesom i Almerijom. Iznenađenja na kvadrat! Valensija je usporena u borbi za Evropu, a Rajo je propustio priliku da pobegne iz „donjeg doma”, ali i dalje ima odličnih +8 u odnosu na Kadiz. Oba tima treba da se resetuju pred duel na „Mestalji” i dokažu navijačima da su imala samo slab dan i ništa više, mada…

Predlog: I1-2&3+ (3-20), 3-6 (2.30)

Nedelja 21.00 Betis – Almerija

Betis mora biti oprezan iako Almerija ima samo dve pobede, ali obe je ostvarila na gostovanjima! Već je ispala, polako počinje da kombinuje tim za narednu sezonu u Segundi, a domaćin je pobedom u Pamploni napravio, verovatno, odlučujući iskorak ka plasmanu bar u Ligu konferencije. Treba očekivati agresivnu igru domaćina kako bi tri boda ostala u Sevilji.

Predlog: 1-1&2+ (2.03), DI1+&II2+ (3.35)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi