Pratite nas preko:
Lans Arsenal Madridu
Foto: Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Lans i Arsenal u svim pričama 3+. Sevaće u Madridu

Nikada ni u Madridu, a ni u Italiji, Napoli nije savladao Real, dok nam u Francuskoj Lans i Arsenal sve nekako miriše na 3+, u svakoj mogućoj kombinaciji.

Liga šampiona    2. kolo

Utorak, 21.00

dobrodoslica500

Bolar Delelis       Lans – Arsenal

Lans je osveženje u LŠ, a da se neće šaliti, dokazao je već u Sevilji. Sada dočekuje Arsenal i veruje da će Mikel Arteta bar malo da izmiksuje tim kako bi mu olakšao posao. I sa remijem Francuzi mogu da budu zadovoljni jer „tobdžije” su najbolje u grupi. Sigurno će Lans opreznije ući u meč i opipavati puls (ambicije) Arsenala koji u ovoj grupi može da kalkuliše. Golovi su nam prvi izbor ovde, a verujemo da će ih u svim kombinacijama biti preko dva.

Predlog: 3+ (1.75), I1-2&3+(2.60)

Maradona       Napoli – Real Madrid

Po zvučnosti, jedan od derbija. Unutrašnji nemiri poremetili su napuljsku idilu i otvoreno je pitanje koliko će dugo trajati brojni nesporazumi. Svaki dan se piše o Osimenu i njegovim sukobima. Ni trener Garsija nije u povoljnom položaju, ali Real Madrid je ime koje inspiriše svakog rivala. Srećno je došao do prva tri boda, sada će mu trebati i više od toga ukoliko želi da odoli sigurno nasrtljivim igračima Napolija koji žele „kraljev skalp”.

Predlog: I1+&3+ (1.87), GG&3+ (1.92)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi