Pratite nas preko:
Foto: Printscreen: Youtube/Stade Brestois 29

Besplatni tipovi

Liga 1: Tradicionalno siromašna subota, ali gađamo kvotu 3.35 na Strazbur – Brest

Liga 1 Francuske – kao što smo navikli, u subotu nam nudi samo dve utakmice. Lorijen – Nant u ranijem, a Strazbur – Brest u kasnijem terminu.

Subota

17.00            Lorijen – Nant 

Razigrali su se Bamba i Ponceu, pa je Lorijen vezao tri pobede. Preporod se desio u pravom momentu i više nižu u opasnoj zoni. Sada je tamo upravo sadašnji rival koji je, očekivano, poražen od Parižana. Dobro je da su gosti ostvarili pobedu u Tuluzu i zato im samopouzdanje nije na najnižim granama. Sredinom septembra su odigrali nesvakidašnji meč u Nantu (5:3). Ne verujemo da će sada biti tako efikasno, jer je ulog ogroman.

Predlog: Ki1 (2.55), 1X&2-6 (1.90)

21.00            Strazbur – Brest        

Brest je ekipa koja intrigira celokupni fudbalski svet. Oni poslednjih 30 godina nisu završili u gornjem delu tabele. Očekivanja pred ovu sezonu su bila slična, ali oni su najbliži pratioci PSŽ-a, sa velikim izgledima da naredne sezone igraju u LŠ. Prošlu utakmicu su pobedili Olimpik sa igračem manje na terenu. To je odlika jakih i stabilnih ekipa, kakav je bio na primer Lans prošle sezone. Strazbur je u silaznoj putanji (0-2-3) i mora ovde bolje, nego što se očekuje.

Predlog: KiX (3.35), GG&II1+ (2.10)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi