Pratite nas preko:
Barcelona's Joao Felix attempts a shot at goal during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue)
Foto: Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Besplatni tipovi

Liga šampiona: Barselona brani gol prednosti iz Pariza, Atletiko iz Madrida – a mi verujemo u još pogodaka

Nastavlja se četvrtfinale u evropskoj eliti. Liga šampiona nam ovog utorka donosi dve jako uzbudljive utakmice: Barselona – PSŽ i Dortmund – Atletiko.

Utorak

21.00 Barselona 3:2 PSŽ

Dembele je pretio, Mbape bio diskretan pa je Rafinja izrastao u junaka meča na „Parku prinčeva” zbog baš loše igre Parižana u defanzivi. Ni Barsi taj deo tima nije perfektan pa je u revanšu sve moguće, tim pre što Ćavi ne može da računa na Kristensena i Roberta. Gosti nemaju izbor i od starta moraju da jure gol minusa.

Predlog: GG&I1+II1+ (1.75), II2+ (1.65)

21.00 Dortmund 1:2 Atletiko M.

„Milioneri” su bili naivni, a na sve se nadovezala greška golmana Kobela. Ako nešto može da ih raduje, to je ofanzivna igra pa je kao nagrada došao gol nade. Atletiko će učiniti sve da izbegne poraz u paklu koji se stvara na „Zignal Iduna” stadionu, a on može da bude dvosekli mač za domaći tim koji ume da podbaci. „Jorgandžije” imaju opasne napadače koji će imati prostor da se nametnu i istaknu.

Predlog: X2&2+ (1.93), IGGvIIGG (1.90)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi