Pratite nas preko:
navijac Francuske
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Matić zaustavlja Lil, razočaravajući Lens mora da se trgne

U petak smo u Francuskoj svedočili velikom iznenađenju, a u subotu bismo potencijalno velikom broju golova na dva meča pred nama.

Subota

17.00            Ren – Lil 

Obe ekipe su pokazale manje nego što se od njih očekuje. Domaći su bez poraza, ali sa nizom od tri remija. Nadaju se da bi vezista Santamaria mogao biti zdrav da pomogne, a dugoročno neće moći da računaju na napadača Martina Terijera. Lil dolazi posle pobede nad Monpeljeom, ali ne zaboravljamo poraz koji su nedavno pretrpeli od Lorijena (1:4). Njima je povređen bitan vezista Adam Ounas, ali bi trebalo da bude jedini odsutan. Predlog: KiX (3.65), 1X&0-3 (1.95)

21.00            Lens – Mec

Lens igra loše. U prošlom kolu su pretrpeli poraz od Monaka (0:3), a njihov dosadašnji učinak je razočaravajući (0-1-3). Delimično opravdanje može biti to što su neki rivali bili jaki (PSŽ, Ren), ali sada nema izgovora. Mec se drži (1-2-1). Njima se Abubakar vraća u postavu, Traore, Kolin, Mbaie i Tet su povređeni. Domaći će biti slabiji za suspendovanog vezistu Ajnauija, a Frankovski, Agilar i Fernandez su povređeni. Predlog: 1X&I1+II1+ (1.80) , Ki1 (1.55)

(Piše: Nikola Gospić)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi