Pratite nas preko:
Dušan Vlahović postiže svoj drugi gol u pobedi Juventusa nad Laciom 3:1
Foto: Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Milan, Juventus, Lacio – užitak u Seriji A je zagarantovan

Milan će morati da se, kako god zna i ume oporavi od debakla od Intera. Juventus sa Srbima želi nastavak pobedničke serije, a Lacio sa “golgeterom” golmanom da odbrani domaći teren od Monce.

Italija    Serija A, 5. kolo

Subota

dobrodoslica500

15.00             Milan – Verona        

Milan mora da zaboravi na poraz od Intera. Protiv Njukasla to nije izgledalo loše, ali opet određene bolesti u defanzivi i apsolutna neozbiljnost Leaa u momentima kada treba postići gol. Verona neće unapred istaći belu zastavu. Oni imaju jedan poraz (Sasuolo) i sasvim zadovoljavajući nivo samopouzdanja. Problem bi mogao biti što je ovo, tako da kažemo, njihovo prvo ozbiljnije gostovanje, a oni nisu dobri na strani. Predlog: 1&2-4 (2.20), G0 (1.98)

18.00             Sasuolo – Juventus

Pričalo se da Kijeza neće moći da pomogne ekipi protiv Lacija, a pomogao je dosta. Ipak, Vlahović je bio centralna figura meča. Dva gola za važnu pobedu i držanje priključka sa Interom. Sasuolo nije na nivou prethodnih sezona. To je trenutni utisak. Teže igri na gol više, prošlo im je protiv Verone. Međutim, kada su slično pokušali protiv Frozinonea, primili su četiri gola. Juventus bi morao da kazni te mane koje domaći imaju u defaznivi. Predlog: 2&4-6 (5.35), 4+ (2.85)

20.45             Lacio – Monca

Golman Ivan Provedel je u maniru vrhunskih napadača doneo bod Laciju protiv Atletika. Neobična situacija koja bi mogla da okrene tok sezone na vodenicu Rimljana. Da li će se to desiti, saznaćemo posle ove utakmice. Monca je neugodna i nema respekt prema imenu rivala, ali ima ograničene mogućnosti. Gostovanja su im, do sada, bila nepremostiva prepreka (Inter 0:2, Atalanta 0:3). Na Olimpiku su bez suspendovanog Kaldirole. Predlog: Ki1 (1.85), DI1-2 (1.95)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi