Pratite nas preko:
AC Milan's Luka Jovic celebrates scoring his side's third goal during the Italian soccer match between Frosinone and AC Milan, at the Benito Stirpe Stadium in Frosinone, Italy, Saturday, Feb. 3, 2024. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)
Luka Jović; Foto: Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Milan opstaje u sezoni zahvaljujući Luki Joviću, Benfika koristi poslednji voz u koji je uskočila

Liga Evrope, četvrtak 21.00

Milan – Ren

Milan gaji nadu da bi mogao da se umeša u trku za titulu, a kroz iglene uši se provukao i ostao u Evropi zahvaljujući sve boljem Joviću. Vreme je da se maksimalno posveti Ligi Evrope. Prednost Rena je što ima ujednačen tim i nikad se ne zna od koga preti (naj)veća opasnost. Ipak, Terije, Kalimuendo, Guiri i Burižo predstavljaju kvartet koji, po pravilu, rivalima stvara najviše problema. Ako pruži šansu Joviću, Pioli i Milan bi mogli da profitiraju.

Predlog: I1+&II2+ (2.85), GG&3+ (2.32)

Benfika – Tuluz

Benfika je imala velike ambicije, ali mora biti prezadovoljna što je uhvatila poslednji voz za Ligu Evope. Problem je što Kabral i Neres ne tresu mreže pa je sav teret pao na mladog Brazilca Markosa Leonarda i veziste. Bivši španski golman Martinez je trener Tuluza koji ne igra često u Evropi. Nije mu strano da slavi u gostima, pa izgubi kod kuće. Abuklal i Dalinga su vrsni napadači. 

Predlog: 1&I1+II1+ (2.15), 1X&3+ (1.87)

Lans – Frajburg

Iako je letos ostao bez Opende, Fofane i Onane, Lans se i dalje odlično kotira. Pametno je uložio novac u perspektivne igrače i očekuje da daju pun doprinos. Pod znakom pitanja je važan vezni igrač Šabo. Posle niza godina, Frajburg nije stabilan. Jedini razlog su brojne povrede, a politika kluba nije da nasumično kupuje i krpi rupe, već štedi novac i uzda se u magiju trenera Štrajha.

Predlog: Ki1 (1.90), GG&I1-2 (2.280)

Braga – Karabag

Braga je standardno dobra, opasna i najviše je profitirala na žrebu. Braća Orta najzad su se razdvojila tako što je slabiji Andre pojačao Olimpijakos. Sjajna su kombinacija mladosti i iskustva. Podatak da Gurbanov vodi Karabag od 2008. godine (malu pauzu imao je kao selektor 2017), dovoljno govori o kontinuitetu kluba (igraju Crnogorci Janković i Vešović), koji će ponovo biti šampion Azerbejdžana. 

Predlog: 1-1&2+ (2.23), 1&I1+II1+ (2.03)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi