Pratite nas preko:
Aleksandar Jankovic trener fudbal Crvena zvezda utakmica prvenstva Srbije protiv Novi Pazar na stadionu CZ 09.03.2013. godine Foto:
Foto: MN Press

Besplatni tipovi

Na Srbina i Kineze SOCCERBET kombinacija… A onda, ili-ili na KAN-u

Igramo da neće biti poraz za Srbina i Kineze, samo pojačavamo to na dva načina, za one koji vole adrenalin tu je SOCCERBET kombinacija, a imamo i kvotu za one koji bi na siguricu. Sve ovo kombinujemo sa mečom uveče između Demokratske republike Kongo i Zambije.

SOCCER koktel

Sreda

12.30         Liban – Kina

Nimalo lepa situacija za Aleksandra Jankovića i Kineze. Već su kiksnuli na startu protiv Tadžikistana, pa sada Liban dolazi pod obavezno moranje. Ne ide im u prilog što je prethodnih dana kvota padala na rivala, a rasla na njih. Već se pominje u javnosti krivica, a kada je tako… Ima nešto što ipak ide na vodenicu Srbina koji se trudi da napravi od Kineza dostojne fudbalere, a to je tradicija. Ona kaže da Liban u poslednja tri meča nije dao gol protiv Kine. Doduše, poslednji duel bio je pre 15 godina…

Predlog: X&0-2 (3.10), X2-X2 (1.47)

21.00         DR Kongo – Zambija

„Leopardi” su sigurno afrička slekcija koja ima najveći nesklad potencijala i rezultata. Francuz Desabr nasledio je Ektora Kupera (sada u Siriji) i ne uspeva da sa Mbembom, Msauakuom, Kakutom, Bakambuom, Eliom, Silasom i sve boljim Banzom (Braga) sastavi respektabilnu reprezentaciju. „Bakarni meci” su druga priča. Uvek uigrani, opasni, ambiciozni… Vodi ih Izraelac Avram Grant, a lideri su Sunzu (Đinan), Musonda (Horsens), Daka (Lester), Banda (Leče)  i sjajni Sakala iz Rašovićeve Al Fejhe. 

Predlog: IXvX (1.65), GGv3+ (1.97)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi