Pratite nas preko:
Tiket

Besplatni tipovi

Nebo se otvorilo nad Novim Pazarom: Verovao je u poraz Zvezde nakon dve godine i to je fantastično naplatio

Kladioničarsko majstorstvo u Novom Pazaru, kako drugačije okarakterisati ovaj velemajstorski tiket. Na njemu dva para, kvota 992 i dobitak 992.250 dinara na uloženih 1000 dinara.

Prva utakmica između Bohuma i Borusije igrala se u subotu 26. avgusta u 15.30h, igrač se opredelio za tip prelaz 1-X, odnosno domaćini vode na poluvremenu dok je na kraju utakmice ishod nerešen. Kvota 18.90 je ušla bez preterano velikih problema. Napadala je Borusija ali bezuspešno nakon 90 minuta nije bilo pobednika. Do skoro milion dinara delilo ga je čudo koje se u našoj ligi ne dešava svaki dan, čak ni svake godine. Utakmica je počela u 19.00h istog dana, a kvota je neverovatnih 52.5.

dobrodoslica500

Verovao je igrač Soccerbeta u Voždovac, verovao je u nestvarno čudo na vrhu Stadion šoping centra i poraz Zvezde nakon dve godine u domaćem prvenstvu. Svako bi prokomentarisao da su pare bačene niz vodu i da je mogao nešto bolje da uradi sa 1000 dinara. Međutim novac je savršeno uložen, a igra za koju se odlučio ovaj vizionar jeste prelaz 1-1 na Voždovac. Zmajevi su ga ispoštovali i doneli mu ogroman dobitak.

Voždovac vodio, Zvezda bez energije

Poveo je Voždovac već u petom minutu, a još lakše se disalo pred kraj prvog poluvremena kada je Mihajlo Nešković povisio rezultat na 2:0. Očekivalo se da Zvezda započne drugo poluvreme sa mnogo više entuzijazma i energičnosti, međutim u 61. minutu Voždovac je vodio sa 3:0. Crveno-beli su do kraja utakmice postigli dva gola i na iznenađenje mnogih Voždovac je slavio protiv favorizovanih gostiju koji nisu izgubili u prvenstvu od 21.10. 2021.

Igrača je pogledala sreća svakako, ali treba se setiti i odigrati ovakve tipove i staviti na njih pristojan novac. Svaka čast ovom velemajstoru i kladioničarskoj legendi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi