Pratite nas preko:
Mančester siti
Foto: Beta/AP Photo/Ian Walton

Besplatni tipovi

Premijer liga: Na dva meča jurimo samo golove, samo na Siti konačan ishod

Premijer liga ove nedelje nudi nam tri utakmice. Počinjemo u Bornmutu i Londonu, da bi se na kraju preselili i u Notingem.

Nedelja

Slotomanija

Vitaliti    15.00    Bornmut – Brajton

Kao da je došlo do odustajanja u redovima Bornmuta. Posle serije izuzetno dobrih rezultata, vezali su tri utakmice bez pobede (0-1-2). Međutim, oni sada imaju zalihu koja se ne može istopiti, pa duel sa Brajtonom nema poseban imperativ. Brajton je pao u formi u drugom delu sezone. Mozda i očekivano pošto nisu ekipa koja je koncipirana da igra na više frontova i videlo se da im igranje u Evropi uzima mnogo energije.

Predlog: GG&4+ (2.10), IIGG (2.30)

Vajt hat lejn    15.00    Totenhem – Arsenal 

Totenhem želi da ostane u trci za LŠ, Arsenal se bori za titulu. Nerešen ishod ne odgovara nikome, ili to bar tako izgleda gledano sa ove distance. Naravno, nećemo zanemariti da ostaje još devet bodova u opticaju i da se u tom period mogu desiti sasvim neočekivani ishodi. Kada su se sastali u prvom delu sezone, duel se završio bez pobednika (2:2). Da oba tima postižu gol, i sada nam deluje primamljivo.

Predlog: GG&I1+II1+ (1.72), 4-6 (2.27)

Gradski    17.30    Notingem F. – Mančester siti

Domaći se nalaze u nezavidnoj situaciji i sigurno bi voleli da se sada sa druge strane nalazi lakši rival. Ne mogu da biraju i moraju da daju sve od sebe kako bi došli do pozitivnog rezultata. Objektivno, male su šanse da Siti ne uzme ceo plen, a svesni su toga svi u domaćem taboru. Mislimo da su njima mnogo bitnije naredne utakmice. Čeka ih gostovanje Šefildu, pa im dolazi indisponirani Čelsi i na kraju se utakmica istine igra u Barnliju. 

Predlog: HP2 (1.87), 2-2&2+ (2.02)

PIŠE: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi