Pratite nas preko:
Arsenal's manager Mikel Arteta, left, and Luton Town's head coach Rob Edwards react during the English Premier League soccer match between Luton and Arsenal at Kenilworth Road, Luton, England, Tuesday, Dec. 5, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Premijer liga (Foto: Beta/AP)

Besplatni tipovi

Premijer liga: Svi putevi vode u London

Premijer liga nam ove subote nudi samo dve utakmice. Prva počinje u 13.30, a druga u 18.30. Arsenal čeka Kristal Palas.

Subota

Emirejts    13.30    Arsenal – Kristal Palas     

Arsenal je u ozbiljnom padu forme. Izgubili su prethodna dva meča u PL (Vest Hem 0:2, Fulam 1:2), a Liverpul ih je eliminisao iz FA Kupa (0:2). Martineli bi morao da se nađe u startnoj postavi, Žezus bi trebalo da bude spreman. Neće biti Elnenija i Tomijasua koji imaju reprezentativne obaveze. Kristal Palas je bez pobede na četiti prethodne utakmice u gostima. Ajev igra za Ganu, a Holding i Oliz su pod upitnikom.

Predlog: 1&2-4 (2.05), HP1 (1.85)

Komjuniti    18.30    Brentford – Notingem Forest

Brentford je nanizao pet poraza u ligi i neće im biti lako protiv Notingema koji je uzeo meru Njukaslu i Junajtedu. Espirito Santo je doneo znanje i energiju, ali će imati problema sa izostancima. Felipea muči tetiva, Avonji je pod upitnikom. Aina, Orijer, Boli, Kujete, Nikate i Sangre su sa svojim reprezentacijama. Gostima je sumnjiv defanzivac Ajer, dok su Visa, Godos, Onieka i Kim na međunarodnim dužnostima.

Predlog: GG&II1+ (1.92), KIX (3.65)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi