Pratite nas preko:
England coach Gareth Southgate speaks to England's Jude Bellingham as he leaves the pitch after being substituted during a friendly soccer match between England and Brazil at Wembley Stadium in London, Saturday, March 23, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Foto: Beta/AP Photo/Alastair Grant

Besplatni tipovi

Prijateljske utakmice: Prava poslastica – Španija čeka Brazil

Ovaj utorak biće bogat kada su prijateljske utakmice u pitanju, a kako ne bismo mnogo dužili, odmah da pređemo na stvar.

Utorak 20.30 Urugvaj – Obala Slonovače

Argentinac Marselo Bijelsa okupio je Urugvajce koji su najpre igrali protiv reprezentacije Baskije, a u Lansu će odmeriti snage sa šampionom Afrike. Puno su promenili tim, ali ostali su Arauho, Valverde, Vesino i Ugarte od zvučnijih imena. Kraso i društvo još slave titulu i to je šansa da se Urusi, željni dokazivanja, nametnu i oštrom igrom dođu do pozitivnog rezultata.

Slotomanija

Predlog: I1-2&II1-2 (2.75), 2-4 (1.55)

Utorak 20.45 Danska – Farska ostrva

Danci su izabrali protivnika po meri jer su Farani pod danskom krunom, a imaju određenu nezavisnost. Janso je ko je favorit i kakav se ishod očekuje, a mi ćemo pratiti kako igra naš rival na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj mada treba očekivati izmiksovanu postavu i veću minutažu za fudbalere koji nisu nosioci igre. Simpatični Farani svakako će se potruditi da što duže odole „velikom bratu”.

Predlog: I2+&4+ (2.70), 1-1&D3+ (1.78)

Utorak 20.45 Engleska – Belgija

„Tri lava” ozbiljno su shvatila period za test utakmice pa se posle Brazila sastaje sa Belgijom. Svakako šlager jer obe selekcije imaju velike ambicije ovog leta u Nemačkoj, gde Englezi baš protiv nas počinju šampionat. Belgijanci možda mogu da sklope i jaču postavu, ali selektor Domeniko Tedesko u ovom periodu želi da proveri iole potencijalnog kandidata za Evropsko prvenstvo.

Predlog: D2+ (2.00), GG&3+ (2.25)

Utorak 20.45 Nemačka – Holandija

Nemci su šokirali Francuze u Lionu (2:0), a Florijan Virc je postigao vodeći gol tek što je počela utakmica. On je nova i velika zvezda, a „panceri” odavno nisu ostvarili tirjumf koji je toliko odjeknio u svetu fudbala. Dolazi im u Frankfurt decenijski (pa i više ako se izuzme sport) neprijatelj i nema sumnje da će biti sjajna utakmica. Šansa domaćina je nešto tanja odbrana „lala”. Golovi su prvi izbor.

Predlog: D2+ (1.85), I1+&3+ (2.05)

Utorak 20.45 Slovenija – Portugalija

Sjajan ispit za našeg rivala u Nemačkoj. Slovenija je na Malti jedva izbegla poraz (2:2), dok su Portugalci do vrha napunili mrežu Šveđana (5:2), na zadovoljstvo selektora Roberta Martineza. Na stadionu „Stožice” sigurno će juriti još jedan trijumf koji im ne treba zbog samopouzdanja, ali svaka pobeda dobro dođe. „Skijašima” ne preostaje ništa drugo, već da prete iz kontri ako se dokopaju lopte.

Predlog: Ki2 (1.67), 3-6 (1.80)

Utorak 20.45 Austrija – Turska

Austrijanci su selekcija za svaki respekt, a selektor Ralf Rangnik usadio je pobednički mentalitet pa su lako pobedili 2:0 u Slovačkoj. Većina fudbalera su članovi klubova iz nemačke Bundeslige i to daje rezultat. Turci će od dijaspore imati ogromnu pomoć sa tribina stadiona „Ernst Hapel” u Beču, no pitanje je da li će ona biti dovoljna za pozitivan rezultat protiv sigurno agresivnog domaćina.

Predlog: I1-3&II1-3 ((2.07), 1&II2+ (3.65)

Utorak 21.30 Španija – Brazil

„Crvena furija” poražena je od Kolumbije 0:1, a istim rezultatom Brazil je slavio na Ostrvu. Engleze je potopio Endrik, nova zvezda svetskog fudbala pred 90.000 gledalaca na „Vembliju”. Pod novim selektorom Dorivalom, „selesao” ne umire u lepoti, već igraju na rezultat pa će Španci sigurno naići na tvrd orah na „Bernabeu” stadionu u Madridu, a cilj im je da budu odgovorniji i efikasniji.

Predlog: GG (1.90), I1+&II1+ (1.90)

PIŠE: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi