Pratite nas preko:
tiket1

Besplatni tipovi

Promašeno bacanje i trojka u poslednjoj sekundi mu doneli pola miliona dinara

Igrali su SAD i Kanada za treće mesto na Svetskom prvensvu u košarci, a Kanađani su slavili nakon lude završnice i produžetaka rezultatom 127:118. Nekoliko sekundi pre kraja utakmice gubila je reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država četiri razlike, te je izgledalo nemoguće da preokrenu ili dođu do produžetaka. Međutim “fortuna” je pogledala Amerikance, ali i jednog sokerovog poznavaoca košarke.

Fantastični Malik Bridžis izborio je slobodna bacanja, realizovao prvo, a potom namerno promašio drugo. Lopta se odbijala od igrača do igrača dok nije došla ponovo u ruke Brižisa koji je senzacionalno pogodio za tri poena i odveo utakmicu u produžetke.

Radovala se čitava Amerika, a sa njom i jedan igrač Soccerbeta, koji je u tom trenutku čekao tri poena Šaja Gildžis Aleksandera za “prolaz” tiketa i više od pola miliona dinara.

Online igrač odigrao je čak sedmoricu igrača sa te utakmice “plus” i to sa uplatom od 5.000 dinara. Šestorica su prešli u regularnom delu, dok je za poslednjeg morao da strepi do samog kraja i nezamislivo lude završnice. Prvih pet poena produžetaka uprisao je Šaj, nakon čega je probio granicu, a žurka je mogla da počne.

tiket1
Foto: Soccerbet

Iako igrač nije na tiket stavio Malika Bridžisa sa sigurnošću možemo reći da je baš taj košarkaš zaslužan što će 514.000 dinara otići u ruke ovog Soccerbet igrača.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi