Pratite nas preko:
Atalanta's El Bilal Toure reacts during the Europa League round of sixteen, first leg, soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday, March 6, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Foto: Beta/AP Photo/Armando Franca

Besplatni tipovi

Serija A: Atalanta vida rane iz Kupa, Milan gubi u Torinu

Serija A nam ove subote nudi samo dve utakmice, pošto će u nedelju biti odigran najveći broj onih koje nešto još uvek mogu da odluče.

Serija A, 37. kolo:

18.00 Leće – Atalanta

Leće nema imperativ i velika je verovatnoća da neće pružiti veći otpor Atalanti. Možda grešimo pošto smo zaključak doneli zbog utakmice koju su nedavno ovde igrali sa Udinezeom (0:2). Ekipama poput Lećea je uvek dobro da imaju „prijatelje”. Njima već sledeće sezone može goreti pod nogama, pa će tražiti da im se usluga vrati. Atalanta cilja LŠ na dva fronta i sigurno je ovo lakši put, nego onaj koji vodi preko Leverkuzena.

dobrodoslica500

Predlog: Ki2 (1.83), HP2 (3.05)

20.45 Torino – Milan

Postoji nekoliko kalkulacija da se Torino domogne LK, a preduslov je pobeda na ovoj utakmici. Napoli je na +1, Fiorentina na +3, ali je problem sto Fiorentina ima utakmicu manje (Atalanta). Oni moraju da navijaju za Fiorentinu u finalu LK, a možda i u ovom kolu. Torinu je bitna i pobeda Atalante, jer gostuju u Bergamu na kraju. Sa istom bi Gaspernijev tim imao u džepu plasman u LŠ, a odmarao bi igrače od finala LE.

Predlog: Ki1 (2.75), DI1-2 (2.38)

PIŠE: Nikola Gospić

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi